08 / 05 / 2024

karamürsel Akçat Soğuk Hava Deposu ihalesi

karamürsel Akçat Soğuk Hava Deposu ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen toplantısında mülkiyeti Büyükşehir’e ait Karamürsel Akçat Mahallesi’nde bulunan Soğuk Hava Tesisi ihaleyle kiraya verildi.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş! Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş... Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek! İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih! Hemen bakın!

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek... İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih... Hemen bakın...

Altını olana resmen soğuk duş! İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanına adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altını olana resmen soğuk duş... İslam Memiş az önce tek tek açıkladı, duyanına adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın...

Altını olanlara adeta soğuk duş! Bu fiyatları görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! İşte 15 Ocak 2023 altın fiyatları!

Altını olanlara adeta soğuk duş... Bu fiyatları görenin ağzı tam bir karış açık kaldı... İşte 15 Ocak 2023 altın fiyatları...

Doları olanlara adeta soğuk duş! İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Doları olanlara adeta soğuk duş... İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi! Tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi... Bu hafta itibarıyla tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

karamürsel Akçat Soğuk Hava Deposu ihalesi Haberi

karamürsel Akçat Soğuk Hava Deposu ihalesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen toplantısında mülkiyeti Büyükşehir’e ait Karamürsel Akçat Mahallesi’nde bulunan Soğuk Hava Tesisi ihaleyle kiraya verildi.




AKÇAT SOĞUK HAVA DEPOSU KİRALANDI


Encümen toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti olan Karamürsel’deki Akçat Soğuk Hava Deposu’nun kiralama ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye İsmail Doğrul, Ali Özalan ve Mustafa Bülbül ortaklığındaki tek firma katıldı. Akçat Soğuk Hava Deposu bir yıl süreyle 7 bin 930 TL+KDV bedelle kiralandı.


ENCÜMEN TOPLANTISI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihalesine çıkan diğer 10 işyeri için katılım gerçekleşmedi. Gebze Gaziler Dağı Mesire Alanı ve Kandıra Cebeci Sahili’nde bulunan 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 numaralı hediyelik eşya satış yeri kiralama ihalelerine katılım olmadı.



Kocaeli Büyükşehir...