26 / 07 / 2024

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Küçükçekmece'de Şenol Karaşin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Teslim için gün sayan Kılıç Vadi Evleri'nde 8.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Kılıç Vadi Evleri projesi Kılıç İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplamda 71 konutun yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Mühendisler ve mimarlar için sınıflandırma kriteri önerisi!

İnşaat sektöründe 4 yıl boyunca yürürlükte olan sınıflandırma kriterlerinin, sektör için yararlı olduğunu aktaran Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, şimdi bu kriterlerde mimar ve mühendisler gözetilerek yeni bir düzenleme gerçekleşirse kalitenin artacağını söyledi.

İnşaatların yarım kalmaması için düğmeye basıldı! Sigortalı dönüşüm dönemi başlıyor!

Sağlıklı bir dönüşüm için, yüzbinlerce konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesi sürecinde tamamlama sigortasının devreye girmesi büyük öneme sahip. İnşaat sektöründe yeni bir uygulama için düğmeye basılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), halka açılarak kentsel dönüşüm projelerine odaklanmayı

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Gf Kuzey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Kuzey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Şimşek ve Gökhan Hut ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nazaret Alboya ve Tekin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

Hatayspor yeni stadyumuna kavuşmak için gün sayıyor!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Atakaş Hatayspor, inşaat çalışmaları tamamlanan kentin yeni stadında müsabakalarını oynamak için gün sayıyor. 

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Şenol Karaşin Müdürlüğü'nde kuruldu.


Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Hertürlü Hırdavat,nalburiye,yapı malzemeleri,demir,sacların Toptan ve Perakende Alım ve satımı Yurt Dışından İthali ve Yurt Dışına İhraç edilmesi. b-Her Türlü Kum,çakıl,çimento  ve benzeri  İnşaat Malzemelerinin toptan ve perakende alım ve satımı c-Her türlü sanayi yoluyla elde edilen parke,hazır kapı,ve mobilyalarının,Kapı kolu ve aksesuarlarının yurt içinde ve yurt dışında ticaretini yapmak  d-Şirket faliyetleri için Her türlü kamu ve özel sektörlere ait binaların boya,badana,onarımrestorasyon,ve tadil işlerini yapmak bunula ilgili kamu ve özel ihalelere girmek,inşaat boyaları sanayi ve tekstil boyaları alım satım taahüt işlerinin yapılması,bunların imali için gerekli...