21 / 05 / 2024

karavan kredisi yapı kredi

karavan kredisi yapı kredi

Son zamanlarda karavanlara ve Tiny House'lara olan talep gittikçe katlandı. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, cazip faiz ve vadelere sahip Karavan ve Tiny House Kredisi'yle özgür bir tatil seçeneği sunuyor. 

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

Konut kredisi ekspertizi nedir? Nasıl yapılır?

Özel ve kamu bankalarından konut kredisi almak isteyenler bankaların istediği bazı şartları yerine getirmek zorunda. Peki, Konut kredisi ekspertizi nedir? Nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yüzde 1,20 faiz oranlı konut kredisi örnek hesaplaması nasıl yapılır?

Milyonlarca kişiyi ev sahibi yapacak yeni konut kredisi kampanyası gündemde yer almaya devam ediyor. 1.20 faizli konut kredisinin verileceği tarih merak beklenirken vatandaşlar ödeme hesaplamasının nasıl yapıldığını araştırıyor.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası'ndan Borç Kapatma Kredisi fırsatı geldi. Kredi kartı borçlularını ilgilendiren bu haber oldukça müjde verici. İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisini almak için yapılması gerekenler nelerdir? İşte ilgili bankanın sunduğu borç kapatma kredisiyle ilgili tüm detaylar…

127.7 milyar TL’lik borç yeniden yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği firmaların borçlarının yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması doğrultusunda toplam 381 firmanın 127.7 milyar lira kredisi yapılandırıldı.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ev kredisi... 0.69 Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır!

Yeni Evim orta gelirliye konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Bankaların 0.69 Konut kredisi hesaplamasıyla ilgili detaylar bu haberimizde…

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Araç almak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği taşıt kredisi fırsatı Yapı kredi tarafından müşterinin hizmetine sunuldu.

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Buraya bakmadan konut kredisi çekmeyin! En düşük faiz! İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Ziraat, Vakıfbank...

Konut kredi faiz oranları resmen belli oldu. En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat… 20 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları!

Karavan tatili yapmak isteyenler dikkat! Karavan kredisi nasıl alınır? Karavan kredisi faizleri ne kadar?

Son zamanlarda karavanlara ve Tiny House'lara olan talep gittikçe katlandı. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, cazip faiz ve vadelere sahip Karavan ve Tiny House Kredisi'yle özgür bir tatil seçeneği sunuyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisi resmen açıklandı! Karavan ve Tiny House Kredisi nedir? Nasıl alınır?

Yapı Kredi, Türkiye'de bir ilke imza attı ve Karavan ve Tiny House Kredisi'ni hayata geçirdi. Cazip faiz oranı ile uygulamaya alınan Karavan Kredisi ile özgür yaşamın tadını çıkarmaya imkan sunuluyor. 

Konut kredisi faizlerinde indirim yapılacak mı?

Ev alacak vatandaşlar genellikle konut kredisi kullanıyor. Geçen sene Haziran'da konut kredisi faizlerinde kampanya yapılmıştı. Faizlerde bu sene de indirim olacak mı? 

karavan kredisi yapı kredi Haberi

karavan kredisi yapı kredi

Kovid-19 pandemisiyle beraber, kalabalıklar ortamlardan uzak kalmak isteyen kişiler karavanlara ve Tiny House'lara akın etti. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, ailelerin istediği zaman seyahate çıkabilmesine, yeni ve ilginç rotaları keşfedebilmesine ve eğlenceli vakit geçirmesine imkan sunan bir kredi türü olarak dikkat çekiyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisi, Türkiye'de bir ilk olarak Yapı Kredisi tarafından hayat geçirildi. Cazip faiz oranlarının sunulduğu krediden, ağırlığı 750 kilogramdan fazla olan çekme karavanlar için yararlanılabiliyor. Bu karavanlar, bir çekici arkasına bağlanılarak çekilen, motora sahip olmayan, römork niteliğine sahip karavanlar oluyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisiyle, uygun vade fırsatları ve uygun koşullarla karavan sahibi olunabiliyor. 

Peki Karavan ve Tiny House Kredisi'ne nasıl başvurulur? Karavan ve Tiny House Kredisi başvuru şartları neler? İşte tüm detaylarıyla merak...