08 / 05 / 2024

karavan talebi koronavirüs

karavan talebi koronavirüs

Koronavirüs salgını sebebiyle izole bir tatil yapmak isteyen vatandaşlar karavan tatilini tercih ediyor. Salgınla birlikte, karavanlara olan talepte yoğunluk yaşanmaya başlandı...

Koronavirüs salgını doğa ile iç içe olan konutlara talebi yüzde 235 artırdı!

Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Latif Aksoy yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, doğayla iç içe yapılara olan talebi yüzde 235 oranında artırdığını söyledi.

Kovid-19'la karavan talebi katlandı: Fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Koronavirüs salgınıyla beraber karavanlara olan talep arttı. Birçok vatandaş karavan sektörüne girdi. Fiyatların 130 bin TL'den başladığı karavan satışlarında ise hareketlilik artarak devam ediyor.

Koronavirüs salgını, prefabrik çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyadaki dengeleri alt üst eden koronavirüs salgını prefabrik çelik binalara talebi artırdı...

Koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı...

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Koronavirüs salgınında karavanlar 'güvenli mekan' oldu!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karavanlara talebi artırdı. Karavan üreticileri talebi karşılamakta zorlandıklarını belirtti. 

Koronavirüs sonrası yazlık villalara ilgi arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle talebi artan villalarda kiralama fiyatlarında artış görüldüğü belirtildi.

Koronavirüs kişisel havuz yapımına talebi arttırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada "Kişisel havuz yapım talebi, koronavirüs nedeniyle geçen seneye göre yüzde 25-30 oranında arttı." diye konuştu.

Mansur Yavaş koronavirüs yardımlarına kaynak yaratmak için 338 ihaleyi erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da koronavirüs salgını sebebiyle ortaya çıkan ekonomik ihtiyaçları karşılamak için 338 ihaleyi erteledi.

Kars'ta inşaat sezonuna koronavirüs etkisi!

Tüm dünyayı derinden etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hemen hemen her sektör gibi inşaat sezonunu da etkiledi. 

Ankara'da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 338 ihale ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkent’te koronavirüs salgını ile mücadelenin başladığı ilk günden itibaren uygulamaya geçirdiği kararlar kapsamında Mart 2020'den bugüne kadar toplamda 338 ihale ertelendi.

Koronavirüs İzmir'de ev tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını gayrimenkul sektörünü etkilemeye devam ediyor. Birçok vatandaş 'Evde kal' çağrılarına ve sosyal izolasyona önem göstererek evde kalıyor. Rahat bir sosyal izolasyon dönemi geçirmek isteyen ve evde kalan vatandaşlar, bahçeli müstakil ev arayışlarını artırdı...

karavan talebi koronavirüs Haberi

karavan talebi koronavirüs

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreciyle karavanlara talep gösteren çok sayıda kişi, satın alma ya da kiralama yoluyla bu tatili tercih ediyor.

Karavanlar bir aracın arkasına sabitlenerek çekilen çekme karavan ya da motorlu bir aracın değiştirilmesiyle oluşan motokaravan şeklinde ikiye ayrılıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; çekme karavanların fiyatları donanımına göre 60 bin ila 90 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Motokaravanlarda ise 100 bin TL'den 400 bin TL'ye kadar seçenekler mecvut. 

Kiralama yoluna gitmeyi tercih eden tatilciler, son dönemde sayıları artan kiralama şirketleri aracılığıyla karavanları donanımlarına göre günlük 400 ila 600 TL'ye kiralıyor. 

Karavan kiralama şirketleri daha çok İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Sakarya gibi şehirlerde hizmet sağlıyor.

- Sahiller, yaylalar ve Kapadokya

Türkiye'de tatilcilerin son yıllarda karavan turizmine ilgisinin artmasından sonra birçok firma...