06 / 05 / 2024

karavan turizmi ilgisi artıyor

karavan turizmi ilgisi artıyor

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Karavan turizmi için Hazine arazisi önerisi!

Yayınlanan 3. Turizm Şurası’nın sonuç raporunda, "Kamping turizmine yönelik Hazine arazileri tahsisleri yapılmalı ve bu alanlar tek elden Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca yerinden denetlenmelidir" önerileri yer aldı...

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

ABD'de gayrimenkule Türk ilgisi yeniden artmaya başladı!

ABD'de 2008 finansal krizinde değeri büyük ölçüde düşen gayrimenkul fiyatları yeniden kazandırmaya başlayınca, Türkler'in bu ülkeye yönelik ilgisi de artışı hızlandı. Uzmanlar yatırımlarla ilgili konuştu...

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Arapların konut ilgisi, Yalova'daki ev fiyatlarını artırdı!

Yalova'da, Arapların konut ilgisi fiyatların artışına neden oldu. Emlakçılar, Arapların sahil kısımlarındaki arsa ve dairelerin yüzde 20'sini aldıklarını söyledi.

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda biraraya geldi. Bugün başlayan fuara yabancıların yoğun ilgisi bekleniyor.Farklı bölgelerden gelmesi beklenen 6 bin yabancı ziyaretçi, Türkiye'de yatırıma odaklanacak.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

karavan turizmi ilgisi artıyor Haberi

karavan turizmi ilgisi artıyor

Gölü, eşsiz doğası ve tarihi yapıları ile ünlü Beyşehir'e yerli ve yabancı turistler gelmeye devam ediyor. Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar. 

Göl kıyısında birkaç gün konaklayacak olan onlarca karavan şehirde renkli görüntülere sahne olurken, karavanalar mavi ve yeşilin buluştuğu gün batınımın görsel şölene dönüştüğü Beyşehir'e hayran kaldılar. Geçtiğimiz yıllarda uluslararası ve ülkemizdeki karavan turizm firmalarının Beyşehir'i konaklama bölgeleri arasına dahil etmesinin ardından, Beyşehir'e karavanları ile gelen turistler bütün bu doğal güzelliklerin yanı sıra Beyşehir'de bulunan tarihi Eşref oğlu Camisi'ni de gezerek hayran kalıyor. Tarihi Eşref oğlu Camisi' nin gerek mimari yapısı gerek şahit olduğu...