19 / 05 / 2024

karavan turizmi kapadokya

karavan turizmi kapadokya

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesi karavanlı turistleri ağırlıyor. Yılda ortalama 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'ya karavanlı turistleri gelmeye devam ediyor

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Karavan turizmi için Hazine arazisi önerisi!

Yayınlanan 3. Turizm Şurası’nın sonuç raporunda, "Kamping turizmine yönelik Hazine arazileri tahsisleri yapılmalı ve bu alanlar tek elden Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca yerinden denetlenmelidir" önerileri yer aldı...

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

Erciyes ve Kapadokya turizmde güçlerini birleştiriyor!

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi ile önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'nın turizm potansiyelinin birleştirilmesi için "kültür kayağı" konsepti değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kapadokya'da kültür, Erciyes'te kayak turizmi ile gelişiyor!

Peri bacaları ve de balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı.

Erciyes'te kayak, Kapadokya'da kültür turizmi!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde de pazarlanmaya başlandı.

Kapadokya'da karavan turizmi!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesi karavanlı turistleri ağırlıyor. Yılda ortalama 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'ya karavanlı turistleri gelmeye devam ediyor

Beyşehir'de karavan turizmi!

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Kapadokya'da balon turizmi patladı!

Dünyanın en önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Sıcak hava balonu firmaları, bayram tatilinde artan talebi karşılamak için ek turlar düzenliyor.

Dünyanın en gözde balon uçuş alanı: Kapadokya!

Kapadokya dünyada sıcak hava balonculuğunun en gözde merkezi haline geldi. Kapadokya'da doğa ile tarihin eşsiz uyumunu gökyüzünden izlemek isteyen turistlerin tercih ettiği sıcak hava balonları, ülke tanıtımına da katkı sağlıyor.

Kapadokya turizmine bir yer altı şehri daha kazandırıldı!

Nevşehir Kapadokya turizmine bir yer altı şehri daha kazandırıldı. Kırşehir sınırlarında yer alan tek katlı yer altı şehri, temizlik ve aydınlatma çalışmalarının ardından ziyarete açıldı.

Kapadokya'da turistlerin güvenliğini atlı jandarma timleri sağlıyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, turistik mekanlarda yerli ve yabancı turistlerin güvenliğini atlı jandarma timleri sağlıyor. Kapadokya bölgesinde halkın ve turistlerin can ve mal güvenliği için görev yapılıyor...

karavan turizmi kapadokya Haberi

karavan turizmi kapadokya

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesi karavanlı turistleri ağırlıyor. Yılda ortalama 2.5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya'ya karavanlı turistleri gelmeye devam ediyor. Kapadokya'ya karavanlarıyla gelen yabancı turistler, ya bölgedeki kamp merkezlerinde ya da karavanlarını bölgenin eşsiz vadilerine çekerek kamp yapıyor. Otel ve pansiyonlara oranla bölgede daha uzun süreli konaklayan karavanlı turistler, kamp için de genellikle Göreme ve Çavuşin bölgesindeki vadileri tercih ediyor. 



Muşkara...