22 / 05 / 2024

Karayip ülkeleri gayrimenkul fiyatları

Karayip ülkeleri gayrimenkul fiyatları

Koronavirüs nedeniyle turizmin kötüye gitmesi Karayip ülkelerinin vatandaşlık programlarını ucuzlamasına neden oldu. Gayrimenkul alınmasıyla vatandaşlık veren bu ülkeler 2020'de minimum yatırım miktarı koşullarında indirim yaptı.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Konut sektöründe küresel talep artıyor! Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları cazip hale geldi! 

Döviz kira getirisi, yüzde 25 kira sınırı ve serbest dolaşım avantajları, yatırımcıları yurt dışında gayrimenkul edinmeye yönlendiriyor. AB ülkelerinde ticaret ve çalışma hakkı gibi imkanlar, Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları'nı cazip hale getiriyor. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul'den 9.2 milyon TL'lik net dönem karı!

İhlas Gayrimenkul tarafından Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan rapor yayınlandı...

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılında SPK'nın Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum derecelerini gösteren sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu yayınlandı.

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Karayip ülkeleri artık daha ucuza vatandaşlık veriyor!

Koronavirüs nedeniyle turizmin kötüye gitmesi Karayip ülkelerinin vatandaşlık programlarını ucuzlamasına neden oldu. Gayrimenkul alınmasıyla vatandaşlık veren bu ülkeler 2020'de minimum yatırım miktarı koşullarında indirim yaptı.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkul sektöründen yabancı yatırımcılara fırsat!

Amad Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, tüm Körfez ülkeleri yatırımcılarının Türkiye’ye güveninin tam olduğunu belirtti. Al Duhaim, Türkiye’de özellikle gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu söyledi.

Katar krizi Türk gayrimenkul sektörünü de endişelendirdi!

Dünyanın en büyük yatırımcı ülkeleri arasında 14. sırada yer alan Katar ile 7 ülkenin ilişkilerini kesmesi, Türk gayrimenkul sektörünü de endişelendirdi.

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20 Mayıs'ta başlıyor!

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fauara körfez ülkeleri yoğun ilgi gösterecek.

Karayip ülkeleri gayrimenkul fiyatları Haberi

Karayip ülkeleri gayrimenkul fiyatları

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle turizmin tamamlanma noktasına gelmesi Karayip ülkelerinin vatandaşlık programlarını ucuzlamasına neden oldu. Habertürk'te yer alan habere göre; belli miktar finansal yatırım ve/veya gayrimenkul alımı karşısında vatandaşlık veren bu ülkeler 2020 yılında minimum yatırım miktarı koşullarında indirim yapıldı. Sıcak iklimi ve güzel doğasıyla ilgi çeken bu ülkeler yaptıkları indirim kapsamında daha fazla kişiye vatandaşlık satıyor.

ST. LUCIA

Mayıs ayında St. Lucia yönetimi tahviline göre vatandaşlık verme programında indirim yaptı. İndirim 2020 sonuna kadar sürecek.

Bu kapsamda herhangi bir ülke vatandaşı 250 bin dolarlık St. Lucia tahvili alıp bu ülkenin pasaportuna sahip olabiliyor. 4 kişilik bir ailenin vatandaşlığa sahip olabilmesi amacıyla 300 bin dolarlık tahvil alımı yapıyor. Korona öncesi söz konusu programda minimum yatırım miktarı tek...