06 / 05 / 2024

KARDEMİR kapasite

KARDEMİR kapasite

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş üretim kapasitesi artırım yatırımlarından Çelikhane 120 tonluk 3. Konverterini devreye alarak yıllık 3.4 milyon ton kapasiteye ulaştırdı

Bakan Uraloğlu açıkladı! Turistik Diyarbakır Ekspresi yola çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Diyarbakır Ekspresi treninin 1051 kilometre hat uzunluğunda Ankara-Diyarbakır parkurunda seyahat edeceğini ve 180 kişi kapasite ile 9 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluştuğunu açıkladı.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

SANKO Enerji, rüzgarda kapasitesini artıracak

SANKO Enerji Grubu, Akyel 1 ve Akyel 2 RES’de kapasite artırımlarını rüzgar türbini üreticilerinden Danimarka merkezli Vestas’ın EnVentus platformundan tedarik edeceği 6.2 MW gücünde V162 model 4 türbinle yapacak.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

İşte Altus çamaşır makinelerinde en uygun fiyatlar! Bakmadan almayın! 4 Nisan 2023 fiyat listesi…

Altus çamaşır makineleri, 5 kilodan 10 kiloya kadar kapasite alternatifleriyle tüm ihtiyaçlara cevap verir. Peki, Altus 9 kilo çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Altus 10 kiloluk çamaşır makinesi en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Bor rezervinde lider! Türkiye'nin ilk ve tek bor karbür tesisinin açılış tarihi belli oldu!

Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi 19 Mart 2023 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyete başlayacak. Tam kapasite çalıştığında 279 kişinin istihdam edileceği tesiste, senede bin ton bor karbür üretileceği öğrenildi.

Ekstra özellikleriyle öne çıkan Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 13 Ocak fiyat listesi...

Profilo Çamaşır Makineleri yorgan yıkama, otomatik dozajlama, leke çıkarma, EkstraEkle özelliği ve yüksek kapasite seçenekleriyle yaşamı kolaylaştırıyor.

Yüzde 20'ye varan ek kapasite sunan Victorinox kabin boy valiz kaç TL? İşte, 11 Aralık 2022 fiyat listesi

Kış seyahatlerinde yolculuk konforunu artıran Victorinox Global kabin boy valiz, genişletme sistemiyle yüzde 20'ye varan ek kapasite sağlarken, çarpıcı kırmızı rengiyle de şık bir görünüm sunuyor.

KARDEMİR kapasite Haberi

KARDEMİR kapasite


Karabük Demir ve Çelik Fabrikası, (KARDEMİR) yeni yapılan çelikhanedeki 120 tonluk 3. konverterinde ilk döküm bugün törenle yapıldı.


Çelikhane kontrol merkezinde düzenlen törene, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç, Genel Müdür Fadıl Demirel ve fabrika personeli katıldı. 


Demirel, törende yaptığı konuşmada, çelikhanedeki 3. konverteri devreye aldıklarını ve bu konverter ile sıvı çelik üretim kapasitesinin 3.4 milyon tona çıktığını söyledi.


Çelikhanenin fabrikanın en önemli ünitesi olduğunu belirten Demirel, "Bu gün KARDEMİR için tarihi bir gün. Bu çalışmamız 3 yılda tamamlandı. Fabrikanın 3 milyon ton yıllık üretim hedefinin en önemli proje ayaklarından birisi bu konverter. Almanya'dan aldığımız bir proje bu. Konverterlerin bir defada sıvı çelik döküm kapasitesi ise 90 tondan 120 tona çıkmış oldu. Bu yaptığımız konverter dünyanın en modern...