02 / 05 / 2024

Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi açılış

Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi açılış

KSO ve TÜRKLİM iş birliğinde gerçekleştirilecek projeyle Kocaeli'de hem teorik hem de pratik limancılık eğitim hizmetleri verilebilecek. Liman işletmeleri için nitelikli personel yetiştirilmesi amacıyla Kocaeli'de "Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi" kurulacak.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden rekor sayıda personel alımı! Bu kadrolara tam 202 personel alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’nda paylaştığı ilan çerçevesinde tam 202 adet personel alacağını duyurdu. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaşan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, son başvuru tarihinin 7 Temmuz olduğunu belirtti.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden personel alımı yapacak! Son gün 15 Mayıs!

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Kariyer sitesinden yayımlanan ilan kapsamında, 12 İstanbul’un farklı ilçesindeki şube müdürlüklerine memur alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler?

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

İş arayanlara müjde THY’den geldi! Türk Hava Yolları pilot ve 2. Pilot alacak! Tarihleri kaçırmayın

Türk Hava Yolları(THY) deneyimli kaptan pilot ve ikinci pilot istihdam edeceğini bildirdi. THY, hali hazırda filosunda 386 uçak barındırırken, 5 bin 525 pilot görev alıyor. Pilot alımı ilanına yapılacak olan başvurular, kariyer.thy.com adresinden gerçekleşecek. İşte detaylar…

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi açılış Haberi

Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi açılış

KSO ve TÜRKLİM iş birliğinde gerçekleştirilecek projeyle Kocaeli'de hem teorik hem de pratik limancılık eğitim hizmetleri verilebilecek.


Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ve Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) işbirliğinde yürütülen Liman İşletmelerinde Nitelikli İşgücü ile İş Verimliliği ve Etkinliği Modelimizle Türkiye'de Öncü Oluyoruz Projesi kapsamında liman işletmeleri için nitelikli personel yetiştirilmesi amacıyla Kocaeli'de "Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi" kurulacak.


İzmit'teki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında konuşan KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Mali Destek Programı çerçevesinde odaları ve TÜRKLİM işbirliğinde bir proje hazırlandığını belirterek, projenin MARKA tarafından destek almaya hak kazandığını söyledi.


Projenin toplam bütçesinin 1 milyon 38 bin 58 lira olduğunu ifade eden Zeytinoğlu, projenin MARKA tarafından 682 bin 195 lira destek alacağını kaydetti.


Zeytinoğlu, projeyle Kocaeli'de hem teorik...