07 / 05 / 2024

Karmod Çad yol yapım şantiyesi

Karmod Çad yol yapım şantiyesi

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

AFAD yol masrafı ne kadar? AFAD yol masrafı nasıl alınır? Depremzede yol parası başvurusu nereden yapılır?

AFAD yol masrafı diğer adıyla depremzede yol yardım parası şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. Afetzedeler, AFAD yol masrafına dair detayları araştırmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Emeklilikte yaşa takılanlar dikkat! EYT ne zaman çıkacak? İşte 5 adımlı yeni yol haritası! 

Emeklilikte yaşa takılanların uzun senelerdir emekli olabilmek için beklediği düzenlemeye ilişkin 5 adımlı yol haritası gündeme geldi. İşte EYT'lilerin yüzünü güldürecek o yol haritası...

Hükümetten kısa zamanda zam adımı! Banka hesaplarına bakılıp adım atılacak

Hükümet piyasada oluşan aşırı artışlar nedeniyle harekete geçti. Toplu Konut İdaresi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı durum değerlendirmesi yaptı. Atılacak adımlarla ilgili yol haritası belli oldu. İşte detaylar..

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Konut fiyatları için yol haritası belirleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomide yol haritasının belirleneceğini dile getirerek konut fiyatlarının aşağı çekilmesi için gerekli adımların atılacağını dile getirdi. 

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için yol haritası!

İzmir'de yaşanan deprem acı gerçeği ortaya çıkardı. Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için nasıl bir yol haritası izlenmesi gerekiyor. İşte 10 adımda kentsel dönüşüm...

Karmod Çad yol yapım şantiyesi Haberi

Karmod Çad yol yapım şantiyesi

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu.


Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, Orta Afrika ülkelerinden Çad'ın Ngouri şehrinde yol yapımında çalışan işçilerin kullanacağı toplam 53 ünitelik şantiye yapılarını kurdu.


Çad yol yapımı projesi için ürettiği Karmod'un konteyner şantiye yerleşkesi tam demonte üretimli toplam 53 üniteden oluşuyor. Proje kapsamında 3x6 ve 3x12 metrelik üniteler yan yana birleştirilerek yatakhane ve yemekhane binaları, yönetici ofisleri ile tuvalet ,duş ünitelerinin kullanıma hazır kurulumu yapıldı.


 Açıklamasında görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'da gerçekleştirdikleri şantiye projesinde dünyada ilk kez Karmod tarafından üretilen tam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.


 Özkanca, geliştirdikleri tam demonte konteyner sisteminde tüm yapı birleşenlerinin tamamen vidalı geçmeli sisteme sahip olduğunu belirterek dökme yük tabir edilen nakliye standardında bile...