10 / 05 / 2024

Karmod Prefabrik ihracatı

Karmod Prefabrik ihracatı

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı. Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada, özellikle son on yılda gerçekleştirdikleri atılımla ihracat yaptıkları ülke 5 sayısının 75'e ulaştığını bildirdi...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Başaran tarafından kuruldu.

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi bin konteyner ve prefabrik konut yapacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), depremden etkilenen vatandaşlar için  Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da toplam 1000 konteyner ve prefabrik konut yapacak.

Prefabrik yapı ve konteynerlerin KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü! İhracat 3 ay yasaklandı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, prefabrik yapı ve konteyner ihtiyacı arttı. Prefabrik yapı ve konteynerler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik ihracatı Haberi

Karmod Prefabrik ihracatı

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı. Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada, özellikle son on yılda gerçekleştirdikleri atılımla ihracat yaptıkları ülke 5 sayısının 75'e ulaştığını bildirdi. 


Enerji tesislerinden inşaat ve altyapı işçi şantiye yapılarına, sosyal tesis yapılarından sosyal konut projelerine birçok alanda prefabrik yapı çözümleri sunduklarını belirten Çankaya, aynı anda dünyanın farklı kıta ve ülkelerinde projeler gerçekleştirdiklerini kaydetti. 


Bu yıl ihracat hedeflerini daha da yukarı taşıdıklarını vurgulayan Çankaya, yılın 5 ayındaki ihracat rakamlarının geçen yılın toplamına yaklaştığını bildirdi. 


Son on yılda ihracatın toplam üretimdeki payının da istikrarlı bir şekilde arttığını ifade eden Çankaya, şunları kaydetti:"İhracat artışımızda kuşkusuz hükümetimizin Afrika ülkeleri başta olmak üzere ihracat açılım stratejilerinin olumlu etkileri oldu. Bu sayede Afrika'da neredeyse ulaşmadığımız ülke kalmadı. Bizi sevindiren...