10 / 05 / 2024

Karol Yapı Bayrampaşa Otel Projesi

Karol Yapı Bayrampaşa Otel Projesi

Bayrampaşa'da yıkılan Forum Plaza'nın yerine Karol Yapı, Karol Otel projesini inşa edecek. 2016 yılının ilk çeyreğinde açılması hedeflenen Karol Otel Bayrampaşa projesi 374 odalı olacak....

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa'daki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin (Plan Notu İlavesi) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa'ya otopark ve millet bahçesi müjdesi!

Partisinin Bayrampaşa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda İstanbul'a yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Bayrampaşa'daki 3 katlı bina kamulaştırıldı!

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Onarım Sokak’ta yer alan 3 katlı bir bina kamulaştırıldı. Yapılan kamulaştırma sonrası kazanılan alanın bir bölümü yol, bir kısmı da yeşil alan olarak kullanılacak

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Karol Yapı Bayrampaşa Otel Projesi Haberi

Karol Yapı Bayrampaşa Otel Projesi


Karol Yapı Gayrimenkul İstanbul Bayrampaşa Sağmalcılar'da 374 odalı Karol Otel projesine başlıyor. Bayrampaşa Karol Otel projesi 3 bin 389 metrekare alanda yükseliyor.


Karol Otel projesinin yapılacağı alanda daha önce Forum Plaza yer alıyordu. Bakanlık tarafından Haziran 2013'te riskli yapı olarak ilan edilen Forum Plaza'nın yıkım işlemleri Ağustos ayında başlatılmıştı.




İlk olarak 190 konutluk tasarlanan proje için Aralık 2013 tarihinde yapı ruhsatı alındı. Ocak 2014'te arazi düzenleme çalışmalarının başladığı projenin Mart ayında konuttan otele dönüştürülmesine karar verildi.


Toplam inşaat alanı 37 bin 313 metrekare olan Karol Otel projesinde 374 oda, 2 mağaza, sosyal tesisler ve otopark bulunuyor.


Bayrampaşa Karol Otel projesi 5 Bodrum Katı + Zemin Katı + 21 Normal Kat olmak üzere tek bloktan oluşuyor. Karol Otel Bayrampaşa projesinin 2016 yılının...