17 / 05 / 2024

karşıyaka asansör protokol

karşıyaka asansör protokol

Belediye Başkanı Cevat Durak'ın Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya ile imzaladığı protokol gereği Karşıyaka'daki 30 bine yakın asansör tek tek kontrol edilecek eksiklikler belirlenip önlem alınması sağlanacak.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Karşıyaka'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül tarihinde atılan Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişikliğine itiraz edildi. Yönetim ve itiraz eden Şehir Plancıları Odası konu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişiyor!

İZMİR Şehir Plancıları Odası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15 bin kapasiteyle inşa edilmesi planlanan Karşıyaka Stadı için yaptığı imar planı değişikliğine askı sürecinin son döneminde itiraz etti

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

Karşıyaka Stadı'nın yapımına engel!

Göztepe ve Alsancak Stadları için yapılan müracaat Konak Belediyesi'nden sorunsuz olarak geçti. Ancak Karşıyaka Belediyesi, imar planlaması düzenleme müracatına meclise hiç taşımadan olumsuz görüş bildirdi.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Karşıyaka Tramvayı’nda son viraj!

Karşıyaka Tramvayı'nın yapım çalışmalarını tamamlanma aşamasına getiren ve Mavişehir-Bostanlı arasında test sürüşlerini başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, projeye son dokunuşlarını gerçekleştiriyor.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

karşıyaka asansör protokol Haberi

karşıyaka asansör protokol


Karşıyaka Belediyesi, asansörlerin kontrol ve denetimi için Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile protokol imzaladı. Belediye Başkanı Cevat Durak'ın Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya ile imzaladığı protokol gereği Karşıyaka'daki 30 bine yakın asansör tek tek kontrol edilecek eksiklikler belirlenip önlem alınması sağlanacak. Kentte yaşayanlara sağlıklı yaşam alanları yaratılmasının sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, "Karşıyaka'daki binaların asansörlerinin denetimlerini odamızın uzmanları yapacak. Apartmanlarımızda çok rahat kullandığımız, can güvenliğimizi yakından ilgilendiren asansörlerin hepsinin standartlara uygun olması gerekiyor. Öncelikle tüm asansörlerde can güvenliğinin mutlaka sağlanması gerekir. Kontrollerini yapıp eksikleri olan asansörler için ilgilileri uyaracağız" dedi. 


Yeni...