16 / 05 / 2024

karşıyaka asansör

karşıyaka asansör

Belediye Başkanı Cevat Durak'ın Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya ile imzaladığı protokol gereği Karşıyaka'daki 30 bine yakın asansör tek tek kontrol edilecek eksiklikler belirlenip önlem alınması sağlanacak.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Karşıyaka'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka'nın stat tepkisi!

20 yıldır umutla yeni statlarına kavuşmayı bekleyen Karşıyaka taraftarları, 1 Kasım’daki 106. kuruluş yıl dönümünde 10 bin kişiyle yürüyüş yaparak tepkilerini gösterecek.

Karşıyaka Stadı'nın ruhsatı için başvuru yapıldı!

Karşıyaka’da 10 yıldır yapımına bir türlü başlanamayan stat için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı.

Karşıyaka’da stat zirvesi!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Karşıyaka Stadı ile ilgili görüştü.

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

Karşıyaka Stadı'nda yine itiraz şoku!

Göztepe Stadı'nda çalışmalar sorunsuz tüm hızıyla sürüyor. Stad, 219 milyon TL'ye mal olacak. Karşıyaka Stadı'nda ise yine itiraz şoku yaşandı.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül tarihinde atılan Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişikliğine itiraz edildi. Yönetim ve itiraz eden Şehir Plancıları Odası konu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişiyor!

İZMİR Şehir Plancıları Odası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15 bin kapasiteyle inşa edilmesi planlanan Karşıyaka Stadı için yaptığı imar planı değişikliğine askı sürecinin son döneminde itiraz etti

karşıyaka asansör Haberi

karşıyaka asansör


Karşıyaka Belediyesi, asansörlerin kontrol ve denetimi için Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile protokol imzaladı. Belediye Başkanı Cevat Durak'ın Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya ile imzaladığı protokol gereği Karşıyaka'daki 30 bine yakın asansör tek tek kontrol edilecek eksiklikler belirlenip önlem alınması sağlanacak. Kentte yaşayanlara sağlıklı yaşam alanları yaratılmasının sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, "Karşıyaka'daki binaların asansörlerinin denetimlerini odamızın uzmanları yapacak. Apartmanlarımızda çok rahat kullandığımız, can güvenliğimizi yakından ilgilendiren asansörlerin hepsinin standartlara uygun olması gerekiyor. Öncelikle tüm asansörlerde can güvenliğinin mutlaka sağlanması gerekir. Kontrollerini yapıp eksikleri olan asansörler için ilgilileri uyaracağız" dedi. 


Yeni...