29 / 04 / 2024

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Orası imar planında spor alanıdır, bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Oraya rezidans veya AVM yapmak için yerle göğün birleşmesi gerekir" dedi

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşümde ada bazında planlama istiyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır ve federasyon üyeleri, Karşıyaka Başkanı Akpınar 'dan, kentsel dönüşümde ada bazında planlama yapılmasını istediler. Nasır, yerel yöneticilerin harekete geçmesi gerektiğini belirtti.

Karşıyaka stadı nereye yapılacak?

Habertürk Egeli Gazetesi köşe yazarı Ali Arda Perk bugün ki köşe yazısında Karşıyaka stadı ile ilgili İzmir Valisi Mustafa Toprak ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu'nun toplantısını ele aldı.

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Hüseyin Mutlu Akpınar: Dönüşüm yerinde yapılacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka'da hafriyat firması denetimi!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuğba Yıldırım, ağır hasarlı binaların yıkım işlerini hayata geçiren hafriyat firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediye başkanı oldu!

Başakşehir Belediye Başkanı görevine Başakşehir Belediyesi Meclisi'nin yaptığı oylama ile Yasin Kartoğlu getirildi. Kartoğlu yaptığı açıklamada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' düsturu ile gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Roma Belediye Başkanı mültecilere ev verecek!

Roma Belediye Başkanı Virginia Raggi , 31 Ekim itibarıyla mafyanın elinden alınarak el konulmuş 200 bin bina ve villalara sığınmacının yerleştirileceğini belirtti...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Haberi

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar

 Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yenigün TV'nin konuğu oldu. Göreve geldiği günden beri hiçbir zaman 'keşke' demediğini belirten Akpınar, çok iyi kadro ile çalıştığını vurguladı. Akpınar Karşıyaka Stadı'ndan, Tramvay projesine, Yamanlar'a yapılması planlanan çöp tesisine kadar merak edilen pek çok konuya açıklık getirdi. Hükümetin Karşıyaka'ya yapmayı planladığı stadyum ile ilgili de konuşan Akpınar, "Hükümet 35 Proje adı altında hem Karşıyaka'da hem Göztepe'de iki tane stadyum yapma projesini bugün hayata geçirmeye çalışıyor. Ben bunun hala yanlış olduğunu düşünüyorum. Halkımızda şu algı var "stadyum yapılmazsa rezidans yapılacak, burası alışveriş merkezi olacak" yok böyle bir şey. Orası imar planında spor alanıdır, onu değiştirmeye de kimsenin gücü yetmez. CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP Karşıyaka Belediyesi olduğu sürece kamu alanlarının rezidansa çevrilmesi...