29 / 04 / 2024

Karşıyaka bina

Karşıyaka bina

Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; İzmir Karşıyaka'ya yeni tiyatro binası yapacak. 1.000 günde tamamlanacak bina için yapım işi ihalesi 23 Eylül 'de gerçekleştirilecek.

Karşıyaka'daki 5 eğik bina tahliye edilecek!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı bölgesinde yatık duran ve depreme dayanıklı olmadığı raporlanan binalar için valiliğin tahliye tebligatı göndermesiyle 5 binada bulunan bazı mülk sahiplerinin evleri boşaltılıyor.

Karşıyaka Bostanlı halkı kentsel dönüşüm istiyor!

Karşıyaka Bostanlı Cemal Gürsel Caddesi'ndeki faciaya davet çıkaran 13 eğik binayla ilgili sorun bir türlü çözülemedi. Yıllardır tehlike saçan 13 eğik bina, mülk sahipleri ile belediye arasındaki kat sayısı anlaşmazlığı yüzünden adeta kaderine terk edildi.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm ne durumda?

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, kentsel dönüşüm hızla ilerlemeye devam ediyor. Karşıyaka'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 102 bina yıkılacak yerine 250 yeni modern konut inşa edilecek.

İzmir Karşıyaka'da 7.8 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, ilçedeki 4 katlı binayı satışa çıkardı. Yüksek Öğrenim Tesis Alanı olarak ayrılmış gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka'da tiyatro binası yapılacak! İhalesi 23 Eylül'de!

Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; İzmir Karşıyaka'ya yeni tiyatro binası yapacak. 1.000 günde tamamlanacak bina için yapım işi ihalesi 23 Eylül 'de gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar sürüyor!

Karşıyaka Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı ile 60 bin metrekare yeşil alana kavuşuyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje, İzmir Körfezi’ni gören seyir teraslarıyla da kentin yeni çekim merkezi olmaya şimdiden aday...

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü'nün kentte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürerken, Karşıyaka ilçesinde ortaya çıkan manzara, akıllara durgunluk verdi.

İzmir Varyant Karşıyaka fiyat listesi! Teslimler 2015'te!

İzmir Varyant Karşıyaka fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Karşıyaka Nergis sakinleri park alanına bina yapılacağını iddia etti!

Nergis Mahalle Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergis Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi 'nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağı iddiasına karşı mahalleli ayağa kalktı.

Karşıyaka'daki park alanının yıkılıp yerine bina yapılmak istenmesi protesto edildi!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Nergiz Mahallesi Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergiz Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağının duyulması üzerine protesto gösterisi düzenlendi...

Emlak Konut Karşıyaka ve Küçükbakkalköy'de yer alan gayrimenkullerin değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Karşıyaka ve Küçükbakkalköy'de yer alan gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Karşıyaka'daki binasını 21,2 milyon liraya sattı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İzmir Karşıyaka'daki binasını Punta Na Gayrimenkul A.Ş.' ne sattı. Binanın satış bedeli ise KDV dahil 21 milyon 240 bin TL olarak tahsil edildi...

İzmir Soyak Siesta Oxygen adres! Karşıyaka'da yükseliyor!

İzmir Soyak Siesta Oxygen adres; 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir adresinde inşa ediliyor. Soyak Siesta Oxygen projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Karşıyaka bina Haberi

Karşıyaka bina


Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; İzmir'de yer alacak tiyatro binası yapım işini ihaleye çıkardı. İhale; 23 Eylül 2014 tarihinde saat 11.30'da Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. 


Tiyatro binasına ihale sözleşmesi imzalandıktan sonra 15 gün içinde başlanacak ve 1.000 gün içinde tamamlanacak. 




İHALE İLANI:

BİNA YAPIMI KÜLTÜR BAKANLIĞI DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 165/4178


BİNA YAPTIRILACAKTIR


İDARİ VE MALİ İSLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


İZMİR (KARŞIYAKA) TİYATRO BİNASI YAPIM İNŞAATI İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale


Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/104333


 l-İdarenin


a) Adresi : İSTİKLAL CADDESİ ÇIRMEN SOKAK II.EVKAF APARTMANI 8 ULUS ALTINDAĞ/ANKARA


b) Telefon ve faks: numarası3123245200 - 3123244829


c) Elektronik Posta...