02 / 05 / 2024

karşıyaka konut fiyatları

karşıyaka konut fiyatları

Karşıyaka ilçesinde belirli bölgelerde konut fiyatları konuma ve niteliğe bağlı olarak değişiklik gösteriyor...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Konut fiyatları Ankara’da yüzde 126, Antalya’da yüzde 100 arttı!

Türkiye genelinde konut fiyatları son iki senede arttı. Konut arzının talebi karşılayamaması konut ve kira fiyatlarını arttırdı. Peki, en çok artış hangi kentlerde görüldü? İşte konut fiyatlarına ilişkin tüm detaylar...

Konut fiyatlarını dibe çekecek plan! 28 bin liraya konut satışları açıklandı ama...

Geçtiğimiz ay açıklanan konut teşvik paketi sonrasında konut fiyatları yüzde 10, kira fiyatları ise yüzde 12 civarında arttı. Konutta arzın talebi karşılamaması ve yabancıya konut satışları nedeniyle konuta erişim iyice zorlaştı. Peki ucuz konut artık hayal mi? İşte detaylar..

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Dolardaki artış konut fiyatlarını etkiledi mi?

Arsa fiyatlarının artması ve TL'de yaşanan değer kaybıyla beraber malzeme fiyatlarının yükselmesi, inşaat sektöründe tedirginlik yarattı. Dolardaki artışın konut fiyatlarını doğrudan etkilediğini belirten sektör temsilcileri fiyat artışlarının karşılığının gelecek sene görüleceğini aktardı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Konut fiyatlarında 6 aylık artış 1 günde yaşandı!

Sektör temsilcilerine göre, kamu bankalarının konut kredsisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle beraber konut fiyatlarında 6 aylık yükseliş sadece 24 saat içinde yaşandı. Bankalar, bu ödemesiz sistemde ortaya çıkan masraf ve maliyetini inşaat firmasından, inşaat firmaları da alıcıdan çıkarıyor.

Kiev’de konut fiyatları yüzde 1,7 düştü!

Ukrayna grivnasının Amerikan dolarına karşı güçlenmesi konut fiyatlarının yüzde 1.7 azalmasına neden oldu.

Konut fiyatları artacak mı?

Konut sektörünün öncü isimlerinden olan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alabalık, şu anki konut fiyatlarının ilerde daha çok artacağını söyledi. Ev sahibi olmanın mantıklı olduğunu belirten Akbalık, kısa dönemde konutların daha çok kar edeceğini belirtti.

İzmir konut fiyatlarında İstanbul ve Ankara'yı solladı!

İzmir, son 1 yılda konut fiyatlarında yaşanan artışla 3 büyük il arasından öne çıktı. İzmir’deki fiyat artışları Ankara ve İstanbul’un çok önünde. Karşıyaka’da bir yılda fiyat artışı yüzde 60’a ulaştı.

karşıyaka konut fiyatları Haberi

karşıyaka konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş İzmir Şubesi Değerleme Uzmanı Sabri Böcekli, İzmir Karşıyaka bölgesini www.emlakkulisi.com için analiz etti!