20 / 05 / 2024

karşıyakanın sponsoru kim

karşıyakanın sponsoru kim

Bir dönem Beşiktaş yönetiminde görev yapan ve futbolculara verdiği pahalı hediyelerle magazin basınında yer alan İstanbullu iş adamı Erdal Acar, Karşıyaka için devreye giriyor.

Kiracılar dikkat! Ev sahibinize karşı haklarınızı biliyor musunuz? 

Hem ev sahipleri hem de kiracıların yaşadıkları mağduriyetler gündemden düşmezken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hukukbil de kiracıların ev sahiplerine karşı haklarını yazdı. İşte Hukukbil'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Hakimler ve savcılar lojman kiralarına yapılan zamma karşı dava açtı

Ev sahibi–kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmezken bir dava haberi de hakim ve savcılardan geldi. Hâkimler ve Savcılar Derneği, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın Hâkim ve Savcı lojman kiralarına yüzde 300’e varan  zam yapması karşısında dava açtı.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Çin'den IMF'ye 'korumacılığa karşı çıkın' uyarısı geldi!

Çin Başbakanı Li Çiang, Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva ile görüşmesinde IMF'den küresel ekonomide korumacılığa, bağları koparmaya ve tedarik zincirlerini kesmeye yönelik girişimlere karşı çıkmasını istedi.

İstanbullulara müjde üstüne müjde! Dönüşümde maliyetin yarısını devlet karşılayacak: Kira yardımı da 5 bin 250 TL oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlattıkların dikkat çekerek, maliyetin yarısının devlet tarafından, diğer yarısının hak sahipleri tarafından karşılanacağını duyurdu. 

6 şehirde eğitime kar nedeni ile bir gün ara verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk hava etkili oluyor ve hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Birçok ilde kar yağışı görülüyor ve kar yağışının etkisiyle eğitim ve öğretime 30 Mart'ta bir gün ara verildiği açıklandı. İşte tatil olan iller...

Seçim öncesi parayı nereye yatırmalı? Yatırımcının kafası karışık! Altın mı, borsa mı? Hangisi daha çok kazandırır?

Geçen yıl yüzde 200’lük getirisi ile yerli yatırımcıların gözdesi olan borsa bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yüksek enflasyona karşı tasarruflarının değerini korumak isteyen yatırımcılar ise orta ve uzun vadede kaybetmemek için ince eleyip sık dokuyor.

Milyonlarca emekli o taleplerinin de karşılanmasını istedi! Hemen bakın!

En düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyesinin artırılmasının ardından konuşan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "2 bin yılından sonra emekli olan vatandaşlar için intibak, sağlıkta katkı payı ödemesinin emekliler için kaldırılması gibi isteklerimizin karşılanmasını bekliyor

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte son dakika detayları...

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi!

Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı perakende şirketleri ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler günde yer almaya başladı. Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi dikkat çekti...

karşıyakanın sponsoru kim Haberi

karşıyakanın sponsoru kim

PTT 1'inci Lig'de son üç haftada sıfır çekerek play off şansını mucizelere bırakan Karşıyaka kongreye kilitlenirken, sürpriz bir isim camiada merak uyandırdı. Bir dönem Beşiktaş yönetiminde görev yapan ve futbolculara verdiği pahalı hediyelerle magazin basınında yer alan İstanbullu iş adamı Erdal Acar, Başkan Fatih Diniz'den randevu aldı. İnşaat sektöründe büyük yatırımları olan Acar'ın pazartesi günü Diniz'le bir araya geleceği ve görüşmede sponsorluk konusunun gündeme geleceği öne sürüldü.


Erdal Acar'ın İzmir'de bir takım yatırım yapmaya hazırlandığı yolunda bilgi aldığını dile getiren Başkan Diniz, "İş adamlarının sporla ilgilenmeleri normal ancak Erdal Acar'ın ziyaretinin gerekçesini henüz bilmiyorum" şeklinde konuştu.


Yeşil kırmızılılarda 2 sezondur başkanlık görevini yürüten Fatih Diniz, 14-21 Mayıs'ta gerçekleşecek olağan genel kurulda aday olmayacağını da tekrarladı. Karşıyaka'da genel kurul öncesi Ali Erten,...