02 / 05 / 2024

Kartal meydan projeleri

Kartal meydan projeleri

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Öz, Ceviz Meydanı projesinin ihalesi yapıldığını belirterek, “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz" dedi

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı...

Kartal meydan projeleri Haberi

Kartal meydan projeleri


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin, Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül,  Belediye Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları katıldı. 

Toplantıda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Stadı’ndan numune aldıklarını söyleyerek şöyle konuştu: “ Kartal Stadı’ndan numune aldık. Stat çürük. Stat’ı yıkacağız. “dedi. 


Heykel sempozyumu yapacağız


Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda heykel sempozyumunu yapacağının altını çizen Başkan Altınok Öz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Heykel sempozyumunu yapacağız. Bu yıl, heykel sempozyumunda bize müracaat eden 398 eser...