04 / 05 / 2024

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası son durum

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası son durum

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Savunma sanayisi 2020'de ihracatla güçlenecek!

Savunma sanayisi, gelecek yıl, askeri alanda edinilen tecrübenin sivil sektöre aktarılması, ihracatın yerli ve milli teknolojilerle artırılmasıyla güçlendirilecek.

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binasında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak olan alanda incelemeler yaptı.

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası'na kavuşuyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

130 depremde 2 milyon ev yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Ekibi olası depremlerin önüne geçmek için nöbette. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, deprem yıkımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Meksika'daki La Barca Katedrali'nin iskelesi çöktü!

Meksika'nın Tuxtepec kentinde yapım aşamasındaki La Barca Katedrali'nin iskelesinin çökmesiyle 4 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Oaxaca eyaleti, sivil savunma ofisinden açıklama yaptı.

Dönüşümün amacı deprem zararlarını en aza indirmek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında temel eğitim bilincini hedef alan bir eğitim programı düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi deprem tatbikatı gerçekleştirdi!

Küçükçekmece Belediyesi Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla ilçedeki okullarda tatbikat gerçekleştirerek, öğrencileri doğal afetlerde ne yapmaları konusunda bilgilendirdi. Bilgilendirmede doğru bilinen yanlışlara da dikkat çekildi.

Depremde doğru bilinen yanlışlar neler?

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla okullarda tatbikat gerçekleştirerek, öğrencilere depremde ne yapmaları konusunda bilgi verildi. Bilgilendirmede doğru bilinen yanlışlara da dikkat çekildi.

Belediye afet ve acil durumlar ile sivil savunma yatırımları bütçe yönetmeliği!

Büyükşehir belediyeleri ve il özel idareleri tarafından afet ve acil durumlar ile sivil savunmaya ilişkin yatırımlara ayrılan bütçeden yapılacak harcamalara dair yönetmelik 1 Şubat 2015 tarihinde 29254 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi afet eğitimi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen tarafından ‘’Afet Durumunda Yapılması Gerekenler’’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası son durum Haberi

Kartal Sivil Savunma ve Eğitim Binası son durum


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını inceledi ve yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi. 


Başkan Öz’e inceleme boyunca Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş ile Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan eşlik etti. İncelemelerde Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sivil Savunma ve Eğitim Binası alanı oldu. Alanı uzun süre gezen Başkan Altınok Öz, yetkililerden bilgi alarak yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.


Yol yapım çalışması Hürriyet Mahallesi’ne nefes aldıracak


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün daha sonraki durağı, Vergi Dairesi çevresinde gerçekleştirilen yol yapım çalışması oldu. Başkan Altınok Öz, bölgedeki yol yapım çalışması tamamlandığında Hürriyet Mahallesi’nin yaya ve araç trafiğinde rahat bir nefes alacağını belirtti.


“Afet riskini her zaman ciddiye...