02 / 05 / 2024

Kartallife Atalar

Kartallife Atalar

STCA Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Kartallife Atalar'da kalan son daireler için son fırsatlar sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Kartallife Atalar 24 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

Aslandağ Group şirketlerinden STCA İnşaat kendi konut projelerini üretmeye devam ediyor. Aile yaşamı konsepti, farklı mimari dokusu ve Adalar manzarasıyla bölgesine değer katacak Kartallife Atalar projesi 24 Mayıs Salı günü tanıtılacak.

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Atalar Harmony City satışta! Yeni proje!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Atalar Harmony City satışa çıktı. Proje kapsamında yüzde 35 peşin ödemelerde 36 ay taksit fırsatı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Atalar tarafından kuruldu.

Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Vinç Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kurtkaya tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zonguldak Ontemmuz'daki evler tapudan mahrum!

Zonguldak merkezde yer alan Ontemmuz mahallesinin evleri, kimine göre yüz, kimine göre yüz elli yaşında. Gelin görün ki, mahalleli, atalarının kurduğu, savunduğu, yaşattığı bu taşınmazların tapusundan mahrum.

Körfez Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi'ndeki ticari arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Mustafa Tuna: İmar Kanununu kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Burada yaşayan vatandaşlarımızın atalarından kalan arazilere ev yapılabilmesi için Belediye İmar yönetmeliğini kolaylaştırdık” dedi..

Kocaeli Körfez'de 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediyesi,  Atalar - (Yarımca) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Ekim'de yapılacak...

Kartallife Atalar'da 120 ay 0,98 faizle!

Kartallife Atalar'da 120 ay 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Kartallife Atalar projesi tek blokta 104 daireden oluşuyor. 

Kartallife Atalar ödeme kampanyası!

Kartallife Atalar ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı proje tek blokta 104 daireden meydana geliyor. 

Kartallife Atalar Haberi

Kartallife Atalar

STCA Gayrimenkul tarafından Kartal Atalar’da inşa edilen Kartallife Atalar projesinde daire teslimleri başladı. Ayrıcalıklı bir yaşamın sunulduğu projede son daireler kaldı. Mahalle hayatı ile iç içe ve markalı konut projelerinin tüm avantajlarının sunulduğu Kartallife Atalar’da fiyatlar 520 bin TL’den başlıyor.

Kartallife Atalar’da son daireler için son fırsatlar

Kartallife Atalar’dan ev alanlar erken teslim sevinci ile bahar sevincini bir arada yaşıyor. Kartallife Atalar’da son daireler için son fırsatlar sunuluyor.

Tek blokta 104 daireden meydana gelen aile konseptli butik proje, 24 adet 2+1, 76 adet 3+1 ve 4 adet dubleks daireden oluşuyor. Projede 2+1 dairelerin brüt metrekareleri 86 ila 117, 3+1 dairelerin 146 ila 169 ve dubleks dairelerin metrekareleri ise 225 ila 256 metrekare arasında değişiyor. 

2+1 dairelerin satış fiyatı 520 bin TL’den, 3+1’lerin 1...