03 / 05 / 2024

Kartek suskunluğunu bozdu

Kartek suskunluğunu bozdu

İzmir’de ESHOT’un "Elektronik Ücret Toplama Sistemi İşletim Hizmeti" ihalesini kazanan ancak çıkan sorunlar nedeniyle eleştirilen Kartek açıklama yaptı. Açıklamada '46 milyon banka kartını yönetiyoruz' dendi.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta seçili birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu hafta ütüden, bebek odası takımına ve ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 

BİM'de yarın birçok üründe indirim fırsatı! BİM 20 Şubat 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

BİM marketler zinciri 20 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Yarın BİM'de gıda, deterjan, temizlik ürünlerinde cazip indirim fırsatları yar alıyor. 

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

ŞOK'tan seçili ürünlerde indirim kampanyası! ŞOK 20 Ocak indirim kataloğunu yayımlandı...

ŞOK 20 Ocak 2024 indirim kataloğunu açıkladı. İşte 20 Ocak itibarı ile geçerli olacak olan ŞOK aktüel ve indirimli ürünler.

Mazda, Türkiye’de araç satışını durdurduğunu açıkladı

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye'de otomobil satışlarını belirsiz bir süreliğine durdurduğunu fakat hizmetler ve yedek parça tedarikinin devam edeceğini bildirdi. Mazda'dan yapılan açıklama ve haberin detayları...

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

Kartal Loft'ta yüzde 30'unu peşin, kalanını 14 ay 0 faizle ödeme imkanı! Yeni proje! 

Kartal Loft projesinde konut satışları yüzde 30'unu peşin, kalanına 0 faiz 14 ay vade fırsatıyla başladı. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar... 

A101 yeni kataloğunu açıkladı! Volta Elektrikli mopet A101'de satışa çıkacak! 19 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu

A101 19 Ekim 2023 tarihi itibarıyla satışa çıkaracağı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda A101'e bu hafta Volta Elektrikli mopet geliyor. 

Merkez Bankası'ndan yeni karar: KKM hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırıldı!

Merkez Bankası'ndan son dakika yeni hamle geldi. Banka, Türk Lirası dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırma kararı aldı.

Kredi kartlarında deprem: Bankalar ticari kredi musluğunu kıstı!

Bankalar ticari kredi musluğunu kısmaya devam ediyor. Ticari kredi büyümesi yüzde 4,61'e geriledi. ÖSellikle özel bankalardan kredi kullanımında sert daralma dikkat çekiyor.

Kartek suskunluğunu bozdu Haberi

Kartek suskunluğunu bozdu

Özellikle ihaleyi kaybeden Kent Kart’ın eleştiri oklarına hedef olan Kartek adına yapılan açıklamada şirketlerinin 30 milyonu aşan kredi ve 16 milyon banka kartını, 450 bin cihazla tek bir sistem üzerinde yöneten bir teknolojiye sahip oldukları belirtildi. 


Açıklamada, "Kartek bugün Türkiye ve yurt dışında 100 milyonun üzerinde kart, 985 bin 850 POS, 2 bin 500 ATM işletimi için kurumlara gerekli teknoloji, alt yapı ve operasyon hizmetini sorunsuz sunuyor. Gruba bağlı 5 teknoloji şirketimiz ile ödeme sistemleri alanında Türkiye’nin en büyük şirketler grubundan biriyiz. ESHOT’un Elektronik Ücret Toplama Sistem İşletim Hizmeti ihalesiyle, idareye ait olan sistemleri; yaklaşık 4 milyon adet kart ve 2 bin adet terminali devralmak üzere ihaleyi kazandık. Bizim teknolojik başarılarımız bu kadar ortada iken, basın üzerinden yapılan gereksiz polemiklerle...