05 / 05 / 2024

kartepe girişimci kadınlar

kartepe girişimci kadınlar

Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler'de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı proje dahilinde Ekoköy'deki girişimci köy kadınlarına turizm eğitimleri verilmeye başladı.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Konut alımında son sözü kadınlar söylüyor!

İntegra Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, gelişen Türkiye ile beraber iş hayatında daha fazla rol almaya başlayan kadınların, ev hayatına da yeterli özeni gösterebilmek adına daha konforlu ve fonksiyonel ev aradığını söyledi..

Kadınlar mı erkekler mi daha çok ev alıyor?

2017 yılına ait konut satış rakamları dün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Peki açıklanan verilere göre en çok kadınlar mı , erkekler mi ev sahibi oldu?

Kadınlar inşaat sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, kadınlarında sektörde söz sahibi olmak istediğini açıkladı. Kollu, yaklaşık 70 bin kadının inşaat alanında çalıştığını ifade etti.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Kadınlar şantiyede eşitlik istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Gayrimenkulde Kadın Araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlar değerlendirildiğinde kadınlar şantiyede eşitlik istiyor sonucuna varılabiliyor.

kartepe girişimci kadınlar Haberi

kartepe girişimci kadınlar

Ekoköy'deki girişimci köy kadınları yiyecek içecek kültürü, servis teknikleri, turizm ve ağırlama endüstrisinde çalışanlar konusunda eğitimlerden geçirildi. 


Kartepe Belediyesi tarafından, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) desteği ile Kocaeli Üniversitesi Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu paydaşlığında Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler'de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı projesi değişik alanlardaki faaliyetlerle gündemdeki yerini koruyor. Proje paydaşlarından KOÜ Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğretim üyeleri özverili bir çalışmada bulunarak köydeki girişimci bayanları 40 saatlik turizm eğitimlerine tabi tuttu. 


Turizm eğitimleri kapsamında katılımcılar Ekoköy'deki eğitimlerde yiyecek içecek kültürünü aktarırken; İnsanoğlunun başlangıcından itibaren geçirdiği dönemler ve bu dönemlerin kültüre sosyal yasama dolayısı ile yeme içme alışkanlıklarına etkisi ile geçmişten günümüze yemeğin tarihi hakkında bilgiler verdiler. Eğitimlere katılanlar, günümüz insanının yeme içme alışkanlıkları...