26 / 07 / 2024

Kartepede haftasonu

Kartepede haftasonu

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Kriptolarda hafta sonu fırtınası!

FTX krizinin ardından kripto piyasaları hafta sonuna doğru nasıl hareket ediyor? Haftasonu fırtınası başladı. İşte ayrıntılar...

BİM'de büyük haftasonu indirimi! İşte 4 Eylül Pazar BİM fiyat listesi!

BİM’in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu bilhassa kırtasiye ürünleri açısından oldukça dikkat çekti. Katalogda hangi ürünlerin indirimde olduğu merak konusu oldu. İşte detaylar…

Çiftçiler dikkat! Fındık alım fiyatında şok! Fındık fiyatı kaç lira oldu? İşte 27 Temmuz 2022 fındık fiyat listesi...

TÜİK'in ardından Tarım ve Orman Bakanlığı da fındık rekolte çalışmaları bitirildi. Şimdi tüm dikkatler haftasonu açıklanacak fiyatlara çevrildi. Çiftçilerin beklentisi 3.5 dolar oldu. Peki son dakika fındık fiyatlarında son durum ne? Bugün fındık fiyatları kaç lira?

ŞOK'ta haftasonu teknolojik fırsatlar! WaffIe Makinesi 499 TL, Filtre Kahve Makinesi...

Şok'ta hafta sonu kaçırılmayacak uygun fiyatlı teknolojik fırsatlar. Morning  Ekmek Kızartma Makinesi, Wafell WaffIe Makinesi, Joker Dik Elektrik Süpürgesi ve bir çok ürün hafta sonu ŞOK marketlerde yerini alacak. İşte ürün bilgileri ve fiyat listesi!

ŞOK'ta hafta sonu fırsatı! Elektrikli Scooter 5 bin 199 TL!

Şok haftasonu fırsat kataloğunu yayımladı. Katalogta en dikkat çeken ürünlerin arasında yer alan  Mobil Urban E-Go2 Elektrikli Scooter sadece 5 bin 199 TL! İşte ürün hakkında her şey...

Kriptolar Ukrayna Rusya savaşından nasıl etkilendi? Bitcoin'i neler bekliyor?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’daki Rus işgalini durdurmayı kabul etmemesinden sonra batılı ülkeler tarafından Rusya’ya yeni yaptırımlar hayata geçirilirken, Ukrayna krizinde gevşeme göstergesi olmamasına karşın kriptoların devi Bitcoin haftasonu 38-40 bin dolar seviyesinde oldu. 

AVM'lerde 1 Haziran beklentisi! Cirolar artacak mı?

AVM'ler Kovid-19 kısıtlamaları kapsamında yeme - içme alanları açılmadan hizmet sunuyor. Kısıtlamalar sebebiyle haftasonu da kapalı olan AVM'lerde 1 Haziran'daki açılma için beklenti büyük. Ciroların artması bekleniyor.

Murat Kurum'un Kanal İstanbul açıklaması GYO hisselerini hareketlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un haftasonu yaptığı Kanal İstanbul açıklamalarının ardından, Borsa İstanbul'daki Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve çimento hisseleri yükseldi.

KDV ve ÖTV teşvikleri etkisini gösterdi!

Hükümetin tüketimi canlandırmak ve daralan sektörlere destek olmak amacıyla açıkladığı KDV ve ÖTV teşvikleri etkisini gösterdi.TOBB Mobilya Sektör Meclis Başkanı Davut Doğan, mobilya sektöründe, desteğin etkilerinin daha ilk haftasonu hissedildiğini kaydetti.

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 ne kadar?

Forum İstanbul'da yer alan Sea Life Akvaryum hafta içi 10:00-19:00, haftasonu ise 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 ne kadar, Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2017 belli oldu mu, Forum İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017 kaç TL?

Konak Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Konak Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini son günlere bırakan mükellefler için belediyenin tahsilat vezneleri haftasonu da açık olacak.

Kartepede haftasonu Haberi

Kartepede haftasonu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları'nın zirvesi Kartepe’deki kayak merkezinde doluluk, hafta sonunda yüzde 100'e ulaştı.


Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.


Tesis anlamında sıkıntıları olmadığını ifade eden Sıkıcıoğlu, “Yol üzerinde uzun araç kuyruğu var. Yol sorununun çözülmesi lazım. Buraya telesiyej ve alternatif yol lazım. Aslında bizim arkamızda alternatif yol var. Bu açılabilirse en azından ring yaptırabiliriz. Böylece buradaki sıkışıklığı engellemiş oluruz” diye konuştu.


Geçen iki yılda istedikleri kadar kar alamadıklarını kaydeden Sıkıcıoğlu, bu sezon yoğun taleple karşılaştıklarını vurguladı.


Sıkıcıoğlu, kayak merkezlerindeki en fazla kar seviyelerinden birinin Kartepe’de olduğuna işaret ederek, “Yıl başı sonrası 4 gün yoğundu. Okulların tatile girmesiyle de yoğunluğumuz artacaktır. İstanbul’a bir...