05 / 05 / 2024

kaş belediyesi kira yardımı

kaş belediyesi kira yardımı

Antalya Kaş Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olan iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacak.

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

Kaş Belediyesi, Patara’da 28 milyon TL’lik arazi satacak!

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı dünyaca ünlü Patara antik kentini de içeren Gelemiş Mahallesi’nde yer alan iki ayrı parsel arazi Kaş Belediyesince ihale yoluyla satılacak.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

 Devletin kira desteğinden kimler yararlanabilir? Başvuru şartları neler?

Faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara yönelik yaptığı destek ödemelerinden biri olan kira desteği, pek çok dar gelirli aileye nefes aldırıyor. Peki kaç lira kira desteği ödeniyor? Başvurmak için ne gerekiyor?

Kira desteğini kimler alabilir? Kaç TL kira desteği veriliyor?

Kiraların astronomik artması nedeniyle pek çok vatandaş kira parasını denkleştirmekte güçlük yaşıyor. Devletin zor durumdaki vatandaşlara yaptığı destek ödemelerinden kira  desteğine kimler başvurabilir? Ne kadar kira yardımı yapılıyor?

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Kiracı kaç kez kira ödemezse çıkarılır?

Kiracılar, ev sahibine her ay anlaştığı kira bedelini vermektedir. Ancak bu durum gecikir ya da uzun bir süre ödenmez ise ne olur? Peki “Kiracı kaç kez kira ödemezse çıkarılır?” İşte detaylar!

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kaş Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Antalya Kaş Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olan iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacak.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

kaş belediyesi kira yardımı Haberi

kaş belediyesi kira yardımı

Kaş Belediyesi, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında faaliyette bulunmayan esnaflarını sevindirecek kararlar aldı.

Kaş Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kaş Belediyesi Mart ayı Olağan toplantısında kapalı olan iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacak. 

Kaş Belediyesinin mülkiyetinde bulunan ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri gereğince kiraya verilmiş olan gayrimenkuller hakkında 2020/27 sayılı genelge doğrultusunda işlem yapılması konusu görüşüldü. Tam kapalı olan işletmelerden (halı saha, düğün salonu)  Ocak, Şubat, Mart aylarını kapsayacak şekilde 3 ay kira alınmaması, kısmen kapalı olan (berber, güzellik salonu, restoran, kafe gibi) işletmelerden kira gelirlerinin yüzde 50 oranında alınması oybirliğiyle kabul edildi.
 

Artvin Belediyesi'nden kiracılarına...