28 / 04 / 2024

kaş Meis Otel

kaş Meis Otel

Antalya Kaş’ta doğal sit alanında inşa edilen kaçak otel herkesin gözü önünde tamamlandı. Belediyenin ‘yeterli ekipman yok’ diyerek yıkmadığı otel yeni sezon için oda satışlarına başladı.

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malıka Masharıpova tarafından kuruldu.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Arena Resort Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Resort Otel Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Arena Apart Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Apart Otel Limited Şirketi Kağıthane'de Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Kaçak yapılarla mücadelede tek Bakanlık sorumlu olsun önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge, Akdeniz ve Ege kıyılarındaki kaçak yapıları kaleme aldı. İşte Fatih Çekirge'nin 'Bekçi barakası nasıl butik otel oldu' başlıklı yazısı...

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

kaş Meis Otel Haberi

kaş Meis Otel

Çukurbağ Yarımadası Kaş’ın cennet köşelerinden biri olarak anılır. Ancak 3. Derece Doğal Sit alanında bir otel inşa edilmeye başlandı. Meis Otel adı verilen otelde ‘tadilat’ olarak başlayan işlem yoğun bir inşaat faaliyeti olarak sürdü.


Antalya Valiliği ile, Kaş Belediyesi ve Kaş Kaymakamlığı arasında aylar süren yazışmalarda otelin kaçak inşa edildiği belirtildi.


İNŞAAT BİTTİ ODA SATIŞLARI BAŞLADI

Yıkım kararı bulunan Meis Otel ile ilgili Kaş Belediyesi, kaymakamlığa verdiği bir yanıtta ‘yıkım için yeterli alet yok’ derken, otel inşaatı da son sürat devam etti. Doğal Sit alanında bulunan otel için ‘en fazla 2 kat olabilir’ şartı var. Ancak otel 5 kat olarak tamamlandı.


Edinilen bilgilere göre kaçak otel inşaatı büyük oranda tamamlandı. Oda satışları için start verildi.


KONUNUN ÜSTÜ ÖRTÜLEMEZ

Meis Otel ile ilgili geçtiğimiz kasım ayında...