03 / 05 / 2024

Kasım Cömert Tokayev kira desteği açıklamaları

Kasım Cömert Tokayev kira desteği açıklamaları

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Ulusal Girişimciler Odası "Atameken"in çevrim içi toplantısında yaptığı konuşmada küçük ve orta ölçekli 700 binden fazka işletmelerden yıl sonuna kadar kira alınmayacağını açıkladı. 

Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatlarına hemen bakın! 10 Kasım güncel fiyatlar...

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?' sorularının yanıtlarını merakla araştırıyor. Peki 10 Kasım 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? 

Mercedes Kasım 2023 fiyat listesi: Mercedes A, B, C ve E Serisi güncel fiyatlar

Alman otomotiv üreticisi Mercedes'in kasım ayı fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

Yakıt cimrisi Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Kasım 2023 güncel fiyat listesi

Yakıt cimrisi olarak adlandırılan Citroen C-Elysee'nin Kasım ayı fiyatı açıklandı. İşte detaylar...

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

Kasım ayında yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler hangileri?

Geçtiğimiz hafta borsada hisse alımı yapmaya devam eden yabancılar Kasım ayında da net alıcı konumunda. İşte yabancıların en fazla alım satım yaptığı yaptığı hisseler...

BMW X3 kaç TL? En uygun BMW X3 ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi olan BMW'nin X3 modelinin Kasım 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, en ucuz BMW X3 fiyatı ne kadar, akç TL? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Combi Van'da yüzde 0 faiz imkanı! Üstün yakıt ekonomisi! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Combi Van, yüzde 0 faiz imkanı ile alıcılarını bekliyor. Peki Peugeot Expert Combi Van kaç lira? En uygun Peugeot Expert Combi Van ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Toyota Proace City durdu durdu bombayı patlattı! 20 bin lira zam! İşte Toyota Proace City 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Sürücülerin en çok sevdiği ticari araçlardan biri olan Toyota Proace City Kasım ayı fiyatları belli oldu. Geçen ay zam gelmeyen Toyota Proace City durdu durdu bombayı patlattı. Toyota Proace City kasım ayında 20 bin lira zam geldi. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kasım Cömert Tokayev kira desteği açıklamaları Haberi

Kasım Cömert Tokayev kira desteği açıklamaları

Ulusal Girişimciler Odası "Atameken"in çevrim içi toplantısında konuşma yapan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, pandemi dönemi sırasında küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek için tedbirler aldığını dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 700 binden fazla ticari işletme için vergi muafiyeti getirildiğini söyleyen Tokayev, bu yılın sonuna kadar da işletmelerden kira alınmayacağını söyledi.

Son 5 yılda KOBİ'lerin ülke ekonomisindeki payının yüzde 24'ten yüzde 32'ye çıkarıldığını belirten Tokayev,"İş alanında çalışan kişi sayısı yüzde 21 artarak 3 milyon 4 bine yükseldi. Halihazırda yüzde 40 civarında işçi, küçük ve orta ölçekli işletmelerde çalışıyor" dedi.

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2...