19 / 05 / 2024

kaşta villa kiraları

kaşta villa kiraları

Antalya’da oteller doluluk sorunu yaşarken, İngilizlerin Kaş- Kalkan’da kiraladıkları villaların şimdiden dolduğu ortaya çıktı.

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

Birleşik Krallık'ta konut kiraları yüzde 9,2 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut kiraları Mart ayında yıllık bazda yüzde 9,2 arttı.

İngiltere'de kiralar 2023 yılında yüzde 24,2 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından yapılan "Ev Sahibi Olma ve Kiralama" başlıklı analize göre, Birleşik Krallık'ta konut kiraları 2023 yılında yüzde 24,2 artış gösterdi. Londra, 2 bin 253 sterlinle kiraların en yüksek olduğu bölge oldu.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

kaşta villa kiraları Haberi

kaşta villa kiraları

Rusya ile yaşanan uçak krizi sonrası gözünü başka pazarlara çeviren Antalya'da, komşu ülkelerde yaşanan gerilim ve terör tehlikesi nedeniyle Avrupa'da da beklenen hareketin olmaması düşündürüyor. Avrupa ülkelerinden Türkiye'ye gidecek turistlere yapılan uyarılar, bu tabloyu daha da karamsarlaştırıyor.


ŞİMDİDEN DOLDU

Bu kötü gidiş nedeniyle birçok 5 yıldızlı otel, yatak kapasitesini doldurmakta zorlanıyor. Ancak bu tabloya tezat bir şekilde, Kaş ve Kalkan'da İngilizlerin internet üzerinden kiraladığı villaların rezervasyonlarına olan yoğun ilgi ise şaşırtıyor. Satışın yapıldığı internet siteleri incelendiğinde, şimdiden Temmuz- Ağustos dönemi rezervasyonlarının dolmaya başladığı göze çarpıyor.


GÜNLÜK 4 BİN LİRAYA KADAR

Sayısı bini bulan villaların günlük kirası 60 pound ile 300 pound arasında değişiyor. Türk Lirası olarak bakıldığında ise ortalama kiranın 250 TL ile bin 300 lira arasında değiştiği görülüyor. Fiyatlar yatak odası sayısı...