03 / 05 / 2024

Kastamonu arsa kavgası

Kastamonu arsa kavgası

Kastamonu Cide'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 

Kastamonu'da arazi kavgası kanlı bitti!

Kastamonu'da akrabalar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olay sonucunda 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kastamonu'da arazi kavgası çıktı!

Kastamonu Orta köyünde yaşayan M.A.V, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Mehmet Emin ve oğlu Mutlu Somutoğlu ile evlerinin önünde tartışmaya başladı. kavgada tabancayla vurulan baba ve oğlu öldü.

Milli Emlak satış: 2 şehirdeki 9 adet arsa ve arazi taksit fırsatıyla satılıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Kastamonu'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış Mayıs 2024...

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa ve arazi!

Kastamonu İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 819 metrekare alana sahip.

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Bill Gates'in Kastamonu'dan arsa aldığı iddia edildi!

Microsoft şirketinin kurucularındandır ve şu anda şirketin teknik danışmanlığını yapan Bill Gates'in Kastamonu'dan arsa aldığı iddiası sosyal medyayı yıktı geçti.

Kastamonu arsa kavgası Haberi

Kastamonu arsa kavgası

Kastamonu Cide'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 

Cide ilçesine bağlı Kalafat Mahallesi'nde karşılaşan H.A ile İlyas K. ve Sadık K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.A, evinden aldığı tüfekle İlyas ve Sadık K. ile ismi bilinmeyen bir kadını vurdu.

Ambulanslarla Cide Devlet Hastanesine götürülen yaralılar ilk müdahaleden sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Elazığ'da arazi kavgası: 1...