05 / 05 / 2024

kastamonu Çanakkale gezici müzesi

kastamonu Çanakkale gezici müzesi

"Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi", Kastamonu'da ziyarete açıldı.Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Müze, 1 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Çankırı'da!

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Çankırı'da. Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında hayata geçirilerek "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan gezici müze, Anıt Alanı'nda vatandaşlarla buluştu.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Çorum'da!

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce (BYEGM) desteklenen, Çanakkale Zaferi 'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen gezici müze, Hürriyet Meydanı 'nda vatandaşlarla buluştu

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi, Kastamonu'da!

"Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi", Kastamonu'da ziyarete açıldı.Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Müze, 1 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. "Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi", Karabük'te ziyarete açıldı. Müze, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce destekleniyor.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi, Düzce'de!

Anıtpark Meydanı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Zaferi' ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi, Düzce' de ziyarete açıldı.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Safranbolu'da!

Misak - ı Milli Meydanı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. "Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi", Safranbolu'da ziyarete açıldı.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Sakarya'da!

" Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi ", Sakarya'da ziyarete açıldı. Kent Meydanı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Bilecik'te!

"Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi", Bilecik'te ziyarete açıldı.Vali Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Koç ve beraberindekiler, gezici tırı gezerek yetkili Bahadır Uslu'dan bilgi aldı.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te ziyarete açıldı. "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde ziyarete açılan gezici müzeye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Kütahya'da açıldı!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Kütahya'da açıldı. Zafer Meydanı'nda açılan gezici müzede, Çanakkale Savaşları'nı anlatan yaklaşık 4 bin materyal yer alıyor. Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç açılışta konuşma yaptı.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi İzmir'de ziyarete açıldı!

Çanakakel gezici tırı 8 Hazira'a kadar İzmir'de kalacak. Tır içinde, savaşta kullanılan silah, şarapnel, matara, ayakkabı, dürbün ve çok sayıda malzeme ile, cephe ve reviri gösteren maketler, resimler yer alıyor.

Çanakkale 100. Yıl Müzesi İzmir'de açıldı!

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla hazırlanan, savaştan kalma harp malzemeleri, kişisel ve askeri objelerle, resim ve malzemelerin sergilendiği "Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi/Şehitler diyarından Anadolu'ya" İzmir'de ziyarete açıldı...

kastamonu Çanakkale gezici müzesi Haberi

kastamonu Çanakkale gezici müzesi

Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Vali Şehmus Günaydın, törende yaptığı konuşmada, Çanakkale Zaferi'nin, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.


Kastamonu'nun Çanakkale'de en çok şehit veren illerin başında geldiğini belirten Günaydın, "Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi tekrar rahmetle ve minnetle anıyoruz. İnşallah bu müzeyi gezen Kastamonulular, Çanakkale'nin nasıl büyük bir destan olduğunu tekrar anlayacak ve yaşayacak. Kastamonu halkımızı, öğrencilerimizi buraya davet ediyorum" diye konuştu.


Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eserin sergilendiği gezici müze, 1 Kasım'a kadar açık...