01 / 05 / 2024

Kastamonu havalimanı ieltişim

Kastamonu havalimanı ieltişim

Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, "Bugün, Kastamonu'da, havalimanı dahil, özel sektör yatırımları dahil, kamu yatırımları dahil, toplamda 261 milyon liralık yatırımı resmen açılışını yapıyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan havalimanı metrosu açıklaması!

İstanbul Havalimanı metrosu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece Havaist değil, oraya raylı sistemleri getireceğiz. Hafif metroyu havalimanına kadar planladık. Seçim sonrası bu adımı kararlılıkla atacağız. Havalimanı en büyük rahatlığı hafif metro ile alacak" dedi.

İstanbul Havalimanı tüm dünyaya rol model oldu!

İstanbul Havalimanının bilişim projesi, Türkiye’de bu alanda gerçekleştirilen en büyük girişim oldu. Geliştirilen sistem uluslararası havalimanları için rol model haline geldi. İGA Bilişim, birikimini şimdi dünya ile paylaşıyor... 

CİMER: İstanbul Havalimanı inşaatında 5 yılda 52 işçi öldü!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), CHP Milletvekili Ali Şeker'in İstanbul Havalimanı inşaatında kaç işçinin hayatını kaybettiği ile ilgili sorusuna cevap verdi. 

İstanbul Havalimanı'nda akıllı teknoloji farkı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı için bilişim teknoloji altyapısı, havacılık sistemleri tasarımı ve uygulanması için kurulan İGA Bilişim hakkında konuştu.

Netaş ile Yeni Havalimanı'nın teknoloji altyapısı hazır!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz ve güvenli internet hizmeti Netaş'ın iletişim teknolojileriyle sağlanacak.

Yeni Havalimanı 55 bin kişiye eş zamanlı hızlı internet sunacak!

Türkiye’nin stratejik konumunu daha da güçlendirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı, akıllı teknolojilere uygun, yenilikçi ve güçlü bilişim altyapısıyla dikkat çekiyor. 

İGA Bilişim Şirketi kuruldu!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na bagajlı lüks taşımacılık!

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. 29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan projede önemli bir gelişim yaşandı. İstanbul Yeni Havalimanı için Bagajlı Lüks Taşımacılık geliyor.

İstanbul Yeni Havalimanı Çatalca'daki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Yeni Havalimanı bölgedeki konut fiyatlarını artırdı. Satılık konutların metrekare fiyatlarında son 4 yılda en büyük değişim Çatalca'da görüldü. İlçede fiyatlar yüzde 42,2 oranında yükseldi. 

Seçim bitti, gözler ekonomi vaatlerine döndü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferinin ardından gözler ekonomiye çevrildi. 3. havalimanının açılacağı yeni dönemde Kanal İstanbul'a start verilecek...

Hava Kent iletişim!

4 etap olarak planlanan Hava Kent Evleri 3. Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Hava Kent iletişim bilgileri...

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanı yolcu dostu olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, hazırlık çalışmaları çerçevesinde kapılarını havayollarına açmaya başladı. HaberTürk gazetesi yazarı Güntay Şimşek 3. Havalimanının yolculara sağlayacağı imkan ve olanakları yazdı...

Kastamonu havalimanı ieltişim Haberi

Kastamonu havalimanı ieltişim

Başbakan Erdoğan, Kastamonu Havalimanı ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, ramazan ayının, ülke, millet, tüm insanlık için, kalıcı bir barışa vesile olmasını diledi.


Kastamonu'ya, 4 Mayıs 2011'de yaptığı ziyareti anımsatan Erdoğan, dönüşte, Ankara yolunda, konvoya yapılan saldırıda şehit düşen polis Recep Şahin'i de rahmetle andı.


Kastamonu'da tarihi bir an yaşandığını dile getiren Erdoğan, "Kastamonu'nun, yarım asırlık bir rüyasını gerçeğe dönüştürüyoruz. İşte bir tarafta Kastamonu havalimanı, arkamda da gördüğünüz gibi tüm eserler bugün aynı zamanda bir toplu açılışı da gerçekleştiriyoruz, sadece havalimanı değil" dedi.


Erdoğan, 1959 yılında, Adnan Menderes döneminde, Kastamonu'ya bir havaalanı yapılmak istendiğini ancak her şeyiyle mükellef olmayan bu havaalanının kapatıldığını anlatarak, şunları söyledi:


"1990 yılında, tekrar bir havaalanı açalım dendi ancak birkaç test uçuşu dışında hiç yolcu...