06 / 05 / 2024

Kastamonu Havalimanı kullanılıyor mu

Kastamonu Havalimanı kullanılıyor mu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, geçen yıl temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı'nın, 2013 yılı içerisinde 35 bin 94 yolcuya hizmet verdiğini bildirdi...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Murat Kurum: Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle olarak yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor" dedi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metrosunda test sürüşleri 8 Kasım'da başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabında test sürüşleri 8 Kasım itibariyle başlıyor.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılıyor!

Yılan hikayesine dönen Berlin Havalimanı (BER) 31 Ekim tarihinde  nihayet açılıyor. Açılışı 6 kez ertelenen BER için tören de yapılmıyor.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor!

Günlük 600 bin yolcu taşıması hedeflenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor. 37,5 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

TOKİ Kastamonu Örencik 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Örencik 2020 projesinde başvurular yarın başlıyor...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Kastamonu Havalimanı kullanılıyor mu Haberi

Kastamonu Havalimanı kullanılıyor mu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu Havalimanı'nın 19 Temmuz 2013'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldığını anımsattı.


Kastamonu Havalimanı'na halkın gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Birdal, şöyle konuştu:


"Temmuz ayında 74 uçak hareketinin olduğu havaalanında, 2013 yılı Aralık ayı sonunda toplam 431 uçak trafiği gerçekleşti. Geçen yıl Temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı, 2013 yılı içerisinde toplam 35 bin 94 yolcuya hizmet verdi. Doğası ve yeşiliyle ülkemizdeki en güzel manzaralı havalimanı olma özelliğini taşıyan Kastamonu Havalimanı, modern bir havalimanında bulunması gereken her türlü imkan ve ileri teknolojiyle...