19 / 05 / 2024

Kastamonu otel projesi

Kastamonu otel projesi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Babaş, 2016 yılında kendilerini tamamen sahada göreceklerini söyledi.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Otel yatırımlarında artış!

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) raporuna göre, 6 ayda toplam teşvik değeri 7 milyar 553 milyon TL olan 75 otel projesi için başvuruda bunuldu. İlk yarıda teşvik belgesi başvurularının parasal tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 640 arttı. Ayrıca proje sayısı yüzde 39, yatak kapa

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Kastamonu otel projesi Haberi

Kastamonu otel projesi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Babaş, 2016 yılında kendilerini tamamen sahada göreceklerini söyledi. Yeni yapılacak sanayiden Güneykent Projesi’ne, Hilton Oteli’nden asgari ücretlilere yönelik olarak yapılacak olan konutlara kadar çok önemli açıklamalarda bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu ve Kastamonu halkı için çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilgili bakanlıklarla temasa geçerek projelerini hayata geçirmeye devam ettiklerini vurguladı. Yeni sanayi konusunda çalışmaların 2016 yılında başlayacağını ifade eden Babaş’ın üzerinde durduğu bir diğer konu ise Güneykent Projesi oldu. Babaş, “Güneykent Projesi Kastamonu için çok önemli bir proje. Şehrin 25-30 yıllık konut ihtiyacına cevap verecek. İnşallah 2016 yılında bizi tamamen çalışma sahasında göreceksiniz” dedi.


“OTEL, İŞ MERKEZİ VE RESİDENCE PROJEMİZ GELDİ”

30 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Başkan Babaş’ın Kastamonu’ya vaat...