04 / 10 / 2024

Kastamonu yurt alanı

Kastamonu yurt alanı

Kastamonu Belediyesi; mülkiyeti belediyeye ait olan Saraçlar ve Kuzeykent mahallelerinde yer alan yurt alanı ve otel alanını satışa çıkardı. Toplam bedelleri, 4 milyon 724 bin 869 TL olarak belirlendi.

Kaya Holding'den ilk yurt dışı otel yatırımı! Londra'daki Great Northern Hotel'i satın aldı! 

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 

Yurt dışına çıkış harçlarının artırılmasının asıl sebebi, döviz çıkışını engellemek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı vergi paketinde yer alan yurt dışı çıkış harcı ile ilgili düzenleme tepkilere neden oldu. Harcın 3 bin liraya çıkarılacağı iddiası gündeme oturdu. Ekonomist Tolga Aykut, harcın artırılma sebebini yurt dışına döviz çıkışını engellemek olarak yorumladı.

Sarıyer'de Boğaziçi geri görünümündeki 20 bin metrekarelik alanın imar planı iptal edildi! Karar İBB Meclisi'nden çıktı

Sarıyer'de doğal sit alanı olan ve Boğaziçi geri görünümünde yer alan 20 bin metrekarelik ağaçlarla kaplı hazine arazisine, imam hatip lisesi, yurt ve mescit projesi, CHP’lilerin çoğunluk oyları ile iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Miami’den 2 ev alan Türk hem emlakçıya hem kiracıya borçlu çıktı!

Konut fiyatlarındaki artış ve kiraya yüzde 25 zam sınırlaması yatırımcıları yurt dışında ev almaya yönlendirdi. Yurt dışından ev almanın moda haline geldiğini söyleyen ekonomist İris Cibre, Amerika’dan ev alan arkadaşının yaşadıkları anlatarak, riske dikkat çekti.  

Yurt dışından konut alan Türklerin radarındaki 6 ülke!

Türk yatırımcılar yönünü yurt dışına çevirirken, Türklerin en çok konut aldığı 6 ülke de belli oldu. İşte o ülkeler...

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yurt dışından iPhone nasıl alınır? Kaçırılmaz fırsat

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan yurt dışı iPhone 14 fiyatlarına dair detaylar ortaya çıktı. Zamlar üzerine milyonlarca vatandaş yurt dışı iPhone fiyatlarını araştırıyor. Peki iPhone 14 en ucuz ve en pahalı hangi ülkelerde satılıyor? İşte tüm detaylar...

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

İnternette yurt dışından alışveriş kârlı mı zararlı mı?

Yurt dışından ürün alan pek çok kişi Türkiye’de bulunmayan ya da daha pahalı olduğunu düşündükleri ürünleri satın alıyor ve bunun kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyor. Ancak durum gerçekten böyle mi?

Yurt içinde 2 milyon 777 bin kişi göç etti! En az göç alan Ardahan, en az göç veren Bayburt!

Türkiye’de 2021 yılında toplam 2 milyon 777 bin kişi göç ederken, en çok göç alan ve en çok göç veren il İstanbul oldu.

TOKİ’den Kastamonu Devrekani'ye 240 taksitle 80 sosyal konut!

TOKİ'nin Kastamonu Devrekani'de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen belli oldu. TOKİ’nin Devrekani projesinde kaç konut inşa edilecek? Ucuz konuta nasıl başvuru yapabilirim? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Kastamonu Devrekani 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kastamonu Çatalzeytin'de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 63 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar netleşti. TOKİ Kastamonu Çatalzeytin'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 63 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Çatalzeytin projesinde nasıl başvurulur?

TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar belli oldu. TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Cide projesinde nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kastamonu Cide 2022 ucuz konut projesi...

Kastamonu yurt alanı Haberi

Kastamonu yurt alanı

Kastamonu Belediyesi; mülkiyeti belediyeye ait olan Saraçlar ve Kuzeykent mahallelerinde yer alan yurt alanı ve otel alanını satışa çıkardı. Söz konusu Kuzeykent'te yer alan yurt alanının bedeli 724 bin 869 TL ve Saraçlar'daki otel alanının toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 15 Ocak 2015 Perşemebe günü saat 15.00'de Belediye Encümeni huzurunda, Aktekke Mahallesi Barbaros Cad. No: 5 de bulunan Belediye Hizmet Binasının 5. katındaki Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.


İhale detayları: 


Kastamonu Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Merkez Kuzeykent Mahallesi 1289 ada 15 parseldeki taşınmazın; Belediye Meclisinin 06.03.2013 tarih ve 19 sayılı, Belediye Encümeninin 11.12.2014 tarih ve 963 sayılı kararı ile YURT ALANI’ olarak, saraçlar mahallesinin 932 ada 55 parseldeki taşınmazın; Belediye Meclisinin 08.11.2010 tarih ve 86 sayılı, Belediye Encümeninin 11.12.2014...