13 / 05 / 2024

katar türkiyeye lng yatırımı yapacak

katar türkiyeye lng yatırımı yapacak

Katar'ın, Türkiye'ye LNG yatırımı yapmak için bir Türk firmasıyla görüşmeye belirtildi...

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Katar şirketlerinden Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen Türkiye-Katar Ticaret Heyeti ve ikili iş görüşmeleri Katar'ın başkenti Doha'da yapıldı.

Katar'dan Türkiye'ye 10 milyar dolarlık kaynak! Görüşmeler son aşamada!

Suudi Arabistan'dan sonra Katar ile de görüşmelerde son aşamaya gelindi. Katar'dan Türkiye'ye 10 milyar dolara ulaşabilecek yeni kaynak girişi için görüşmeler sürüyor. Kanyağın 3 milyar dolarlık bölümünün ise sene sonuna kadar gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Son zamanlarda 2022 model Tofaş Şahin çıktı mı? Türkiyeye ne zaman geliyor sorusunun yanıtı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 2022 model Tofaş Şahin ile ilgili güncel detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Katar tarafından kuruldu.

Katar'daki müteahhitlik işleri 20 milyar dolara yaklaştı!

Türkiye'nin Katar'da hayata geçirdiği inşaat projeleri her geçen gün artıyor. Katar'da Türk müteahhitlik işlerinin yatırımı 20 milyar dolara yaklaştı. 

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

katar türkiyeye lng yatırımı yapacak Haberi

katar türkiyeye lng yatırımı yapacak

Katar Enerji ve Sanayi Bakanı Mohamed bin Saleh al-Sada yaptığı açıklamada, Türkiye'ye LNG yatırımı için bir Türk firmasıyla görüştüklerini söyledi. Enerji Bakanı Taner Yıldız da, Tüpraş'ın İran ile petrol alım kontratının bu yılın ağustos ayında sona ereceğini ve bunun mutlaka uzatılacağının altını...