10 / 05 / 2024

kate holmes

kate holmes

Tom Cruise ile Kate Holmes 6 yaşındaki kızları Suri'ye 90 bin TL değerindeki oyun ev satın aldı...

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Turan tarafından kuruldu.

Antalyalı emlakçı Bitcoinle 9 ev sattı!

10 yıl önce hayatımıza giren ve son zamanlarda popüler olan kripto paralar hayatımızda önemli rol almaya başladı. Bir çok sektör Bitcoin ve altcoinler ile ödemeyi kabul ediyor. Antalya'da faaliyet gösteren Holmes Emlak kripto para birimiyle 9 ev sattı.

Katie Holmes Calabasas'taki malikanesini 4.6 milyon dolara satıyor!

Güzel oyuncu Katie Holmes Calabasas'taki malikanesini 4.6 milyon dolara satışa çıkardı!. Holmes, malikaneyi beş yıl önce 3 milyon 795 bin dolara satın almıştı....

İmar barışı başvuruları 4 ay uzatılsın!

Yeniden İnşa Derneği (YENİDER) Genel Başkanı Eşref Küçükateş, imar barışı başvuruları ve ödeme süresinin 4 ay uzatılması gerektiğini söyledi. Küçükateş, uygulamada vatandaşlara kolaylık için taksitlendirme sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

İşte Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile Beverly Hills’te 5.25 milyon dolara malikane satın aldı. İşte, Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi...

Kate Upton, Beverly Hills’ten 5.5 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile ABD’nin en zenginlerinin yaşadığı Beverly Hills’te bir aşk yuvası satın aldı. 5.5 milyon dolarlık malikanede havuz, tenis kortu ve sauna da var.

İşte Kate Moss'un 11.5 trilyon TL'lik evi!

Dünyaca ünlü model Kate Moss'un iç mimarisini kendisinin üstlendiği evi görüntülendi. Bedeli 2.5 milyon Sterlin yani 11.5 Trilyon TL olan lüks ev için her ayrıntı düşünüldü.

Tom Cruise Kolorado'da bulunan dağ manzaralı evini 59 milyon dolara satıyor!

Tom Cruise’un eşi Katie Holmes’dan ayrıldıktan sonra 20 seneden fazla yaşadığı Kolorado, Telluride bulunan lüks dağ manzaralı evini satışa çıkardı. Aktör, ev için 59 milyon dolar ( 130 milyon TL) istiyor.

Kate Moss Bodrum'dan ev bakıyor!

Bütün yazı Bodrum'da geçiren Naomi Campbell, top model arkadaşı Kate Moss'u da Bodrum hayranı yaptı. Maça Kızı Otel'e yerleşen Moss, satın almak için Türkbükü Hebil Koyu'nda Naomi ile birlikte iki gün boyunca taş ev aradı.

kate holmes Haberi

kate holmes
Hollywood'un yıldızı Tom Cruise ile Katie Holmes 6 yaşındaki kızları Suri'ye 90 bin TL'lik bir oyun evi aldı. Oyun evinde elektrik ve su var. Kate Holmes kızına ayrıca oyunca Mercedes araba...