29 / 04 / 2024

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi, Vedat Katık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2014 tarihinde Eyüp, Göktürk Pasajı'nda kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Nama tarafından kuruldu.

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi

Katık Group İnşaat Anonim Şirketi, Vedat Katık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Katık Group İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...