02 / 05 / 2024

Kavaklıda malikane arsası

Kavaklıda malikane arsası

2000 yılında Zekeriyaköy, Kemerburgaz hattı üzerinde Silivri Kavaklı'da satılığa çıkarılan, minimum bin metrekarelik, malikane arsaları 22 bin 400 dolardan (15 milyar 500 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

Dora Park Kavaklı’da hemen teslim konutlar! 

Dora Park Kavaklı projesinde konut teslimleri başladı. Proje Beylikdüzü’nde yükseliyor. Peki Dora Park Kavaklı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Coca Cola Yenibosna'daki arsasını Altur'a sattı!

Coca Cola İçecek Yenibosna'da bulunan arsasının 153.3 milyon TL bedel ile satışını gerçekleştirdi. Satış nakit para ile gerçekleşti. 

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Kavaklı'da binalar kamulaştırılıyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye bu güne kadar 4,2 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Kavaklıda malikane arsası Haberi

Kavaklıda malikane arsası



Deprem Korkusundan Uzak, korunmuş doğayla, konforla iç içe bir yaşam.


Hürpa Kavaklı Malikane Arsaları


İstanbul'un en sağlam zemini olan Sarıyer, Zekeriyaköy, Kemerburgaz hattı üzerinde, Mahmutbey Gişeleri'ne 22 dakika uzaklıkta zemin etütleri uzman kuruluşlar tarafından yapılmış ve sağlamlığı onaylanmış. Alt yapı çalışmaları Hürpa tarafından taahhüt edilmiş, CLUB HÜRPA Sosyal Tesisleri'yle iç içe Malikane Arsaları.


Minimum 1000 m2'lik arsalardan istediğinizi alın. Dilerseniz bu arsa üzerine malikanenizi kendiniz yapın, dilerseniz Hürpa sizin için hayalinizdeki projeyi uygulasın, kısa zamanda en mükemmel şekilde teslim etsin. İstanbul'un en seçkin malikanelerinin bulunduğu Flamingo Yolu'nda seçkin komşularınızla, korunmuş çevre, ulaşım kolaylığı ve konforun tadını çıkarın. Üstelik bütün bu olanaklara...