10 / 05 / 2024

kaya inşaat Safranbolu Belediyesi yapım ihalesi

kaya inşaat Safranbolu Belediyesi yapım ihalesi

SAFRANBOLU Belediyesi Feri İşleri Müdürlüğü 2014/86899 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Ck Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Kaya İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cevat Kaya tarafından kuruldu.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Art Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alen Kaya tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe kalıcı teşviklere ihtiyaç var! 

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, koronavirüs salgınının inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Kaya, inşaat sektöründe kalıcı teşviklere ihtiyaç olduğunu belirtti...

kaya inşaat Safranbolu Belediyesi yapım ihalesi Haberi

kaya inşaat Safranbolu Belediyesi yapım ihalesi

SAFRANBOLU Belediyesi Feri İşleri Müdürlüğü 2014/86899 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Yeni Mh.Sadri Artuç Cd.Bld İş Mer.Kat:1 Toplantı Salonu Safranbolu/Karabük adresinde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 1.016.371,16 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

2014 yılı taş duvar yapım işi için açılan ihalede en yüksek teklif 936.595,28 TRY, en düşük teklif 644.612,53 TRY verildi. KAYA İNŞAAT VE DEMİR ÇELİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 644.612,53 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...