20 / 05 / 2024

Kaya Kılıç

Kaya Kılıç

KKG Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kaya Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı!

Arabesk müziğinin güçlü sesleri arasında yer alan Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Kılıç Kaya: TOKİ Manisa'nın yeni lokomotifi oluyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

Kılıçkaya Barajı'ndaki taşma nedeniyle yollar su altında kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Kılınç Orhan Erdemir:Teknoloji marketlerinde made in turkey mumla aranıyor!

Gold Teknoloji Marketleri Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir, tamamen Türkiye’de üretilen teknolojik ürünlerin azlığı nedeniyle yabancı markaların pazarda büyük bir hakimiyet kurduğunu söyledi...

Karayolları binası çürük çıktığı için yıkılıyor!

Türkiye'nin ilk gökdeleni olduğu ifade edilen karayolları binası yıkılıyor

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kaya Kılıç Haberi

Kaya Kılıç

KKG Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kaya Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


KKG Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A - Şirket her nevi İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...