29 / 04 / 2024

Kayacity Güvercintepe adres

Kayacity Güvercintepe adres

Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat listesine göre 4+1 daireler 415 bin liradan satılıyor. Son dairelerin kaldığı Kayacity Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Başakşehir Güvercintepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi, 6235, 6236 Parseller ile 262 Ada 6 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.

Öz Ayata İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayata İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ayata tarafından 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Silivri, Selimpaşa Mahallesi, Güvercintepe Mevki Bulvarı'nda kuruldu.

Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat!

Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat listesine göre 4+1 daireler 415 bin liradan satılıyor. Son dairelerin kaldığı Kayacity Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Çoban ve Emrah Taşar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

CSU Geri Dönüşüm Metal Plastik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSU Geri Dönüşüm Metal Plastik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Candan tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kayacity Güvercintepe adres Haberi

Kayacity Güvercintepe adres


Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayacity Rezidans projesi İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda Güvercintepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kayacity Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor.


Kayacity Rezidans Kayaşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Kayacity Rezidans projesi 15 bin 650 metrekare alanda inşa edildi.



Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat!


236 rezidans daireden meydana gelen Kayacity Rezidans projesinde dairelerin alanları 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat listesine göre son 4+1 daireler 415 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kayacity Rezidans projesinde Türk hamamı, fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, buhar odası, çocuk oyun alanları, sağlık kulübü gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres: Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul



Tel: 0212 486...