02 / 05 / 2024

kayaşehir en büyük şehir parkı

kayaşehir en büyük şehir parkı

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

Gaziantep'te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü gerçekleştirildi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgedeki yatırımları ve projeleri incelediler.

kayaşehir en büyük şehir parkı Haberi

kayaşehir en büyük şehir parkı

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor.



İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Emlak Konut GYO ve  TOKİ  projeleri ile oluşturulan uydu kente bölgedeki şahıslara ait araziler üzerine yapılan projeler de eklenmeye başladı. 

Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor. 


Kayabaşı, 10 yıl öncesine kadar  İstanbul'un uzak köylerinden biriydi. 


1999 yılındaki Marmara Depremi'nin ardından istanbul'da çürük yapılarda yaşayan nüfusu sağlam yapılara taşımak üzere bölgede büyük bir uydu kent planlandı. Bu uydu kentin adı da Kayaşehir oldu. 


Her geçen yıl hızla büyüyen Kayaşehir'de şu anda TOKİ tarafından hayata geçirilen...