05 / 05 / 2024

Kayı Çatı Ve Cephe adres

Kayı Çatı Ve Cephe adres

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Bunu yaparsanız servet değerinde paranız olur! Devlet tam 12,5 milyon veriyor hem de nakit

Türkiye'nin sorunları arasında yer alanlardan belki de en önemlisi vergi kayıp ve kaçağı, Bu problemin, hem ekonomik istikrar hem de gelir dağılımı açısından büyük  bir tehdit oluşturuyor. Fakat, son senelerde atılan adımlarla vergi kaybı ve kaçağına karşı mücadelede önemli yol kat edildiği ifade ed

Deprem büyük korku yarattı! Altın ve dövizi olan bankaya koşuyor!

Türkiye’de 11 ilde büyük can kayıpları ve hasara neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra enkazdan çıkarılan altın ve döviz görüntüleri, yastık altındaki altın ve döviz tasarruflarının bankalara kaymasına neden oldu.

Bakanlık şok eden rakamı duyurdu! İşte yıkılan ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde can kayıpları ve yaralı sayısının ardından ağır hasarlı ve yıkık bina sayısıyla ilgili de son rakamlar açıklandı. İşte depremin vurduğu 10 ilde ağır hasarlı ve yıkılan bina sayısı...

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe adres Haberi

Kayı Çatı Ve Cephe adres

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
DIŞ CEPHE-ÇATI YAPIM VE ONARIM a. Yeni çatı, çatı onarımı(çatı tadilatı), çatı aktarma, ahşap çatı, çelik çatı konstrüksiyonu, kiremit çatı, Shingle çatı (şıngılçatı), Etemit çatı, çatı kaplama levhası(onduline hr), sandviç panel çatı, teras çatı su yalıtımı izolasyonu, gizli dere izolasyonu, baca dibi izolasyonu temel izolasyonu ve dış cephe, teras su yalıtımı ve ısı izolasyonları yapmak, iş ile ilgili tamamlayıcı malzemeler ve aksesuarlar almak satmak, ayrıca çatı ışıklikları, ışık geçirgen ürün ve sistemler, çatı çıkış kapağı, çatı konstrüksiyon elemanları , cephe duvar ve tavan tadilatları için ürünler cephe kaplamaları almak satmak...