02 / 05 / 2024

Kayı İnşaat ortağı Coşkun Yılmaz

Kayı İnşaat ortağı Coşkun Yılmaz

Türkiye’de 86, yurtdışında 49 projeyi hayata geçiren Kayı İnşaat’ın ortaklarından olan Coşkun Yılmaz kimdir? Coşkun Yılmaz, ne zamandan beri inşaat sektörünün içinde? Kayı İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir?

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Yapı Denetim Birliği açıkladı; Sektörde, inşaat demiri izleme sistemi kayıtları ihmal edilmemeli

Yapı Denetim Birliği tarafından yapılan açıklamada, yapı denetim sektöründe yer alan tüm paydaşların, İnşaat Demiri İzleme Sistemi’nde kayıt yaptırmaları ve bu konuyu ihmal etmemeleri kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!

Aquamarine Evleri Didim Çandarlı Mahallesi Siteler bölgesinde Gökay İnşaat tarafından yükseliyor. Aquamarine Evleri satışa çıktı. Peki Aquamarine Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Aquamarine Evleri ile ilgili detaylar.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Kayı İnşaat işçilerinin alacak isyanı! Eylem kararı aldılar

Kayı İnşaat şirketinde çalışan işçiler bir süredir alamadıkları alacakları için eylem kararı aldı. İşçiler, yarın İstanbul'da eylem yapacak.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Kayı İnşaat ortağı Coşkun Yılmaz Haberi

Kayı İnşaat ortağı Coşkun Yılmaz

Coşkun Yılmaz kimdir?

Coşkun Yılmaz, 1966 doğumlu. Galatasaray Lisesi mezunu olan Coşkun Yılmaz, bugün Kayı İnşaat'ın ortaklarındandır.


Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde, Harvard’da ise yüksek lisans eğitimini tamamlayan Coşkun Yılmaz, inşaat mühendisidir.  İnşaat sektörü dışında hazır beton sektörü ile ilgili olan Coşkun Yılmaz,  üniversite son sınıfta iken Orhun Kartal ile birlikte Kayı İnşaat’ı kurdu. 


Kayı İnşaat ile birlikte bugüne kadar Türkiye’de 86, yurtdışında 49 projeyi hayata geçiren firma 3′ü Türkiye’de, 5′i Kazakistan’da, 2′si Rusya’da, 2′si de Cezayir’de olmak üzere toplam 12 adet projeyi de gerçekleştirdi.


Kayı İnşaat yöneticilerinden biri olan Coşkun Yılmaz, depremlerin müteahhitlik üzerinde etkilerinden bahsetti. Müteahhitliği en çok sistemin etkilediğini dile getiren Yılmaz, “Yıkılan binaların önemli bir oranında, bölgesel zemin farklılığının oluşturduğu sorunların incelenmemesi ve dizayn hatalarının çok yüksek olmasının yattığına inanıyorum....