07 / 07 / 2024

Kaynak Yapı projelerinde kampanya

Kaynak Yapı projelerinde kampanya

Kaynak Yapı’nın, Sultanbeyli’de yapımını tamamladığı Hayat Sultanbeyli projesinde 72 konut bulunuyor. 2+1’lerin fiyatları 185 bin liradan başlıyor ve 120 aya 0,79 faizle kredi kullandırılıyor...

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Yap-işlet-devret projelerinde borçlarının ertelenmesi talebi mecliste!

Yap-işlet-devret projelerinde firmaların pandemi nedeniyle devlete olan borçlarının ertelenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret projelerinde borç üstlenebilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret projelerinde borç üstlenebilecek...

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Liv Yapı projelerinde 0,98 kredi oranı ile ev sahibi olabilirsiniz!

"Türkiye İçin Kazanc Vakti" kampanyasına dahil olan Liv Yapı projelerinde 0,98 kredi oranı ile ev sahibi olabilirsiniz....

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

Melen Barajı'nın yapımına İSKİ'den 200 milyon TL kaynak!

26 senedir hala tamamlanamayan Melen Barajı için İSKİ, inşaatı yapan Devlet Su İşleri’ne 200 milyon lira kaynak aktaracak. İBB Meclisi'nin kararına göre kaynak aktarımının Haziran ayı sonuna kadar yapılacağı belirtildi.

Folkart Yapı projelerinde neden İzmir'i öne çıkarıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Hamdi Türkmen bugünkü yazısında Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın sektördeki yerini kaleme aldı. İşte Hamdi Türkmen'in o yazısı..

Kaynak Yapı projelerinde kampanya Haberi

Kaynak Yapı projelerinde kampanya

Kaynak Yapı’nın, Sultanbeyli’de yapımını tamamladığı Hayat Sultanbeyli projesinde 72 konut bulunuyor. 2+1’lerin fiyatları 185 bin liradan başlıyor ve 120 aya 0,79 faizle kredi kullandırılıyor.


Kaynak Yapı Sultanbeyli’de yapımını tamamladığı Hayat Sultanbeyli projesinde satışlara başladı. Evlerin hemen teslim edildiği siteden ev almak isteyenlere kira öder gibi kendi evinde oturma fırsatı sunuluyor.


2 bloktan oluşuyor


Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, “Biz özellikle kira öderken bir de taksitlerle ev alanları sıkmamak için projeyi tamamladıktan sonra satışa çıkardık. Böylece ev alan kişi kira yerine kendi evinin taksitlerini ödeyebilecek. Bitmiş bir projeden ev alarak ek bir kira geliri elde etmek isteyenler için de

büyük fırsat sunuyoruz” dedi. Hayat Sultanbeyli 6 ve 12 katlı olarak inşa edildi. 72 konutlu sitede 2+1’den 5+1’e farklı büyüklükte daire seçeneklerine yer veriliyor....