02 / 05 / 2024

Kayseri 4. Mobilya Fuarı katılımcıları

Kayseri 4. Mobilya Fuarı katılımcıları

"Mobilyanın kalbi" olarak nitelendirilen Kayseri'de 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek 4. Mobilya Fuarı'nda 150 firma ürünlerini sergileyecek, fuara 44 ülkeden sektör temsilcileri de katılacak

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem! Az önce 4.7 büyüklüğünde deprem oldu!

Son Dakika Deprem oldu: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD duyurdu Kayseri'de deprem oldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Kayseri Kocasinan'da 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kayseri 4. Satış Memurluğu, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Esentepe Mahallesi, 2649 ada 65 parselde yer alan arsayı 11 milyon 9 bin 956 TL'ye satıyor...

Kayseri 4. Mobilya Fuarı katılımcıları Haberi

Kayseri 4. Mobilya Fuarı katılımcıları


 "Mobilyanın kalbi" olarak nitelendirilen Kayseri'de düzenlenecek 4. Mobilya Fuarı, 23-27 Nisan'da ziyaretçilerini ağırlayacak. 


Hilton Otel'de gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan TÜYAP Fuarcılık AŞ Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek fuarın hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. 


Fuarda 150 firmanın ürünlerini sergileyeceğini dile getiren Ersözlü, "İlk kez Malezya'dan fuara milli bir katılım olacak, 24 firma fuarımıza iştirak edecek. Bu Türk mobilya sektörü için de bir ilk. 44 ülkeden alım heyetleri, iş adamları fuarda Kayserili mobilya firmalarımızla bir araya gelecek. Katılımcı sayımız geçen yıla oranla yüzde 18 büyüdü. Bu yıl ilk kez İsrail ve Yunanistan'dan da iş adamları fuara katılacak. Kahire Ticaret Odası yöneticileri de fuar vesilesiyle Kayseri'de ticaret ve sanayi odamızla ikili görüşmeler yapacak" diye konuştu.  


Hedef 50 binin üzerinde ziyaretçi  


Geçen...