03 / 05 / 2024

Kayseri Belediyesi açıklama

Kayseri Belediyesi açıklama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Şeker Fabrikası arazisi ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklama..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

İsmail Çataklı'dan İBB'deki kamu zararı iddiasına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki kamu zararı iddiası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Çataklı'nın o açıklaması..

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Aksaray Belediyesi'nden planlı imar yönetmeliğiyle ilgili açıklama!

Aksaray Belediyesi'nden planlı imar yönetmeliğiyle ilgili önemli açıklama yaptı. İşte Belediye'nin açıklaması...

Şişli Belediyesi'nden riskli binayla ilgili açıklama!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katındaki bakkalda bir kolonda meydana gelen çatlak sonucunda çökme tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen bina ile ilgili Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

İBB'den Kadıköy'deki otoparka ilişkin açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hasanpaşa Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kullandığı otoparka ilişkin açıklama yaptı. 

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Başakeşhir Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı için gelen 2. yürütmeyi durdurma kararı üzerine Başakşehir Belediyesi açıklama yaptı.

Kayseri Belediyesi açıklama Haberi

Kayseri Belediyesi açıklama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Son günlerde Kayseri kamuoyunda sıkça yer bulan Şeker Fabrikası arazisi ile ilgili olarak basın kuruluşlarında bir takım iddialar yer almaktadır.

Özellikle TOKİ tarafından yapılan arsa satış ihalesinin iptali ile ilgili de bazı iddialar kamuoyu gündemine getirilmiştir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi olarak açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

1- İlk olarak net bir şekilde ifade edecek olursak ne TOKİ tarafından yapılan ihale sürecinde ne de sonrasındaki iptal sürecinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin dahli sözkonusu değildir.

2- Bahse konu arsa, imar kanunun 18. maddesi gereğince oluştuğundan ve önceki parseller üzerinde bulunan şerhler kaldırılmayıp bu parsele taşındığından, ayrıca Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 18. madde uygulamasının iptali için de İdare Mahkemesi’nde dava açıldığından ihaleye Şeker Fabrikası dışında katılan...