05 / 05 / 2024

kayseri de kış turizmi otelleri

kayseri de kış turizmi otelleri

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar "Herkes kayacak, Türkiye kazanacak" diye özetlerken, kayak sporunun ülke ekonomisine katkısına vurgu yaptı. Yarar, 2026 Kış Olimpiyatları'nı Türkiye'de gerçekleştirme hedeflerine biraz daha yaklaştıklarını söyledi.

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Kayseri'de 2020'de bin esnaf kepenk indirdi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye’nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Kayseri’de de ekonomik krizin derinleştiğini aktararak, “Yüz yıllardır esnaflık geleneğinin merkezinde olan Kayseri’de ilk defa dükkanlar kapanmış" dedi.

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

2020 Aralık'ta Kayseri'de 2 bin 280 konut satışı gerçekleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz yıl Aralık ayında Kayseri'de 2 bin 280 konut satışı yapıldığını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Kayseri'de hasta yakınları için misafirhane yapılacak!

Kayseri'de önceki gün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hayata geçen Hasta Yakını Misafirhanesi’nin temeli atıldı.

Kayseri'de Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar mecliste!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de metruk binalar yıkılıyor!

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi ekipleri, metruk binaların yıkımına başladı.

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

kayseri de kış turizmi otelleri Haberi

kayseri de kış turizmi otelleri

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu'nun işbirliğiyle 'FIS Snovvboard Avrupa Kupası'nırı Türkiye etabı 14-15 Şubat tarihlerinde Kayseri Erciyes Dağı'nda gerçekleşiyor. Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) Başkanı Erol Yarar düzenlediği basın toplantısında Türkiye Kayak Federasyonu yönetimini devraldıklarından bu yana dünya çapındaki organizasyonu KAYSERI Mustafa Meydan yolları an Türkiye'ye getirmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirterek, 2026 Kış Olimpiyatları'nı Türkiye'de gerçekleştirme hedeflerine biraz daha yaklaştıklarını söyledi. 

500 bin yeni istihdam "Türkiye Kayak Federasyonu'nun uzun vadeli hedefleriyle, kayak demokratikleşecek, herkes kayacak Türkiye kazanacak" diyen Yarar, TKF'nin 2023 hedeflerini şöyle açıkladı: "Avusturya ile yüksek oranda benzerlik gösteren Doğu Anadolu bölgesinin, 2023 hedefleri çerçevesinde kalkınması , kış sporlan bu bölgelerde yaygınlaştmlarak sağlanacak. Türkiye Kış Olimpiyatları'na taüp olacak. Türkiye'de 4 milyon kişi, sporcu ve seyirci olarak kayak...