02 / 05 / 2024

kayseri havalimanı termal bina inşaatı

kayseri havalimanı termal bina inşaatı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Erkilet Havalimanı inşaatı meclis gündeminde!

Kayseri'ye yapılacak olan Erkilet Havalimanı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Kayseri YHT ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi mecliste!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesine ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı!

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

Nevşehir Kozaklı'daki termal otel 30 Ağustos'ta açılıyor!

Kayseri'de her yıl vergi rekortmenleri listesinde yer alan Sel Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Temur Selman, Kozaklı'daki termal oteli 30 Ağustos tarihinde hizmete açacaklarını söyledi.

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Havalimanı termal binasını inceledi!

Kalkınma Balanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da yapımı devam eden havalimanı terminal binasında incelemelerde bulundu. Güneydoğu'da ilk kez körüklü bir terminal binasının Diyarbakır'da kurulduğunu söyledi.

Erciyes Dağı'nda termal su bulundu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes Dağı'nda Anadolu'da yüzyıllardır kullanılan çatal değnekler aracılığıyla termal su bulundu.

Elvan: Antalya-Konya, Aksaray-Nevşehir ve Kayseri hızlı tren projesini hayata geçireceğiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Gülşehir ilçesindeki Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na geçerek yetkililerden bilgi aldı. Elvan, Antalya-Konya, Aksaray-Nevşehir ve Kayseri hızlı tren projesini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi..

kayseri havalimanı termal bina inşaatı Haberi

kayseri havalimanı termal bina inşaatı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, modern mimariyle inşa edilen ve 8 milyon yolcuya hizmet sunabilecek Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Apron Yapım Projesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Başkan Büyükkılıç, “Proje bittiği zaman 18 uçağın rahatlıkla park edebileceği bir havalimanından söz ediyoruz. Körük sayısı da 5 iken 7 olarak revize edileceği de bizim için sevindiricidir” dedi. 

Kasım 2019'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın katılımıyla temel atma töreni yapılan Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Apron Yapım Projesi’nin inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 

Türkiye’nin önemli sanayi, ticaret ve...