05 / 05 / 2024

Kayseri Park AVM\'ye aktı

Kayseri Park AVM\'ye aktı

Kayseri Park, Orta Anadolu'da yeni yıl alışverişine çıkanların adresi oldu

Marmara Park AVM 6 ayda 523 milyon 160 bin TL değerlendi: 2 milyar TL'ye yaklaştı!

Marmara Park AVM 2023 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Rapora göre AVM'nin değeri 6 ayda 523 milyon 160 bin TL arttı. Peki Marmara Park AVM'nin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Marmara Park AVM'nin değeri 1.4 milyar TL'ye ulaştı! 

Marmara Park AVM'nin 20 Haziran 2023 tarihi itibarıyla piyasa değeri 1 milyar 280 milyon Türk Lirası oldu. İşte ayrıntılar...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tavuk Dünyası Siirt Park AVM'de restoran açtı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını sürdüren Tavuk Dünyası şimdi de ‘Siirt’te Tavuk Dünyası, Siirt’teki ‘ilk restoran yatırımı’nı açılışı sabırsızlıkla beklenen Siirt Park AVM’ye yaptı.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Ceylan Karavil Park AVM’de kira eylemi!

Diyarbakır'da yer alan Ceylan Karavil Park AVM’de 61 esnaf yüksek kira artışları nedeniyle saat 10.00'dan saat 12.00'ye kadar iş yerlerini açmadı.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

AVM kiraları yerli paraya geçiyor!

Artaş İnşaat, alışveriş merkezlerinde kiraları Türk Lirası'na çevirdi. Bu kapsamda firma, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM'lerindeki kirayı TL'ye çevirme kararı aldı.

Çankaya Maltepe Park AVM yine satılamadı!

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, bir türlü kâra geçiremediği Maltepe Park AVM’yi ikinci kez satışa çıkardı. 149 milyon TL’lik AVM satılabilsin diye 91 milyon TL’ye indirildi ama alıcı çıkmadı.

Kayseri Park AVM\'ye aktı Haberi

Kayseri Park AVM\'ye aktı

Kayserililer'in yanı sıra Niğde, Yozgat, Sivas ve Nevşehirliler'in de buluşma noktası olan Kayseri Park, Orta Anadolu'da yeni yıl alışverişine çıkanların adresi oldu. Kayseri Park'a ziyaretçi sayısı yılbaşı alışverişine çıkanlar nedeniyle yüzde 30 arttı. Normal günlerde hafta içi 16 bin, hafta sonu 25 bin kişiyi ağırlayan Kayseri Park Alışveriş Merkezi, aralıkta hafta içi 20 bin, hafta sonuysa 35 bin ziyaretçi çekti. Genel Müdür Muhsin Erkoç "Daha çok giyim ve hediyelik eşya alındı"...